0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
değiştircem abi ya.. kocaman bagaj yaris bagajına döndü (yarisçiler kızcak şimdi ) sistemi değiştircem ufak bir proje var kafamda.. para biriktiriyorum
bilmem, bilemem belki tam çıkar belki 1-2 aç çıkar belki de 1-2 fazla yani tahmin edersek 110-120 aralığında bir şey çıkar tekerlekteki hp
DD ile de çalışır manyak bi kabin var benim depoda biliyon mu, P3'ten kalma
en fazla 110 diyorum belki daha da az
var mısın iddiaya?? 110 ve daha altında çıkarsa bi 50lik atayım sana, 111 ve üzerinde çıkarsa bi 50lik at bana dyno parasını da beraber vercez, tamam mı ?
dynoya çıkarken hava filtremi de takarım madem çıkıyoruz bir işe yarasın neden güveniyorum biliyor musun seçkin, arabanın ilk sahibi ailem.. kimin neyi nasıl kullandığını biliyorum, bu yaştaki arabalara carbon clean yapmıyorlar düzenli yapılmadıysa, ben düzenli yaptırdım, ne kurum var ne bir şey, 5w30 gibi ince bir yağ kullanıyorum, eksiltme yok (bor power koydurmamama rağmen) performans buji var, egsoz var başka da bir şey yok motorda km 130.000de, tek bir bakım bile aksamadı, yan sanayi tek bir parça bile kullanılmadı.. keşke lpg de olmasaydı da şöyle babalar gibi gururlu ve emin çıksaydım dynoya lpg çalmıştır illa ki güç
Yalnız böbürlenmek gibi olmasın, benim cam rüzgarlıklarım var. Ona göre yap hazırlığını.
Satan adamın dediğine göre, rüzgarlı havada 20, karlı havada 15, güneşli havada 12,5 beygir güç veriyormuş. Kapalı alanda ne olur bilemem. Onu dyno sölicek artık.