0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla çok enteresan bir sorunmuş gerçekten.. insan sorunun nereden geldiğini anlayamayınca kafayı sıyırıyo iyi bilirim Valla hiç bir şeye ihtimal veremiyorum Ercüment kardeşim.. lastikler ısınınca kesmiyor mu sesi?
Ercü, aklıma ilk gelen teker bilyası ve aks sesi oldu. Ama birçok şey olabilir, balata sesi bile olabilir Bir süre kullanımdan sonra birşeyler ısınınca ses kesildimi ? farketmiyormu ?
Dediğim gibi okadar kısa yolda ısınmaz zaten 30la 40la gittik dönüşte en fazla 60 oda korkuttu beni açıkçası ses okadar kötü lastik fırlıcak gitcek gibi bir ton senaryo geçti aklımdan
aman Allah korusun kardeşim metin abinin dediği gibi yürür aksamdan geliyorsa eğer ihmale gelmez aks lerde falan bişey olmasın sakın..
bende tırstım şimdi bak bijonlar gevşek olmasın ?
valla görmeden bende bi yorum getiremiyorum bi rot balansçıya git diycem ama... !
Lastik dişlerinin arasına taşlar sıkışmış olabilirmi ? her yola temasında ses çıkarabilir çünkü ve gıcıktır Birde fren balatalarının tutan V şeklinde yaylar var onlardan biri falan boşaldıysa veya kırıldıysa ya o sürtüyor olabilir, yada balata yuvasında sallanıyordur ? Veya balata bitmiş olabilirmi ? bir sürü ihtimal varmış yav
Bakalım artık cumadan sonra bakıcaz Frenden gelen bir ses değil abicim hani demir demire sürtermişcesine bir ses değil lastik inikmiş gibi bir ses. Sol arka lastiğimiz indiğindede aynı ses vardı ama bu sefer önden geliyor inikmiş gibi ama iniklik yok işte :/
Anladım merak ettim seside, problemide Bende sabah aracı garajdan çıkardım, metal tümseklerden atlarken ön taraftaki viraj lastiklerinden ses gelmeye başladığını gördüm. Lastikler özelliğini yitirmiş galiba ama işi fabrikada sıvı gresle yağlayarak çözdük gibi bakalım Kış aylarında sesler her araçta bir şekilde çoğalıyor. Ama senin o teker işine gün içinde baktır bence.
valla ercümentim biraz saçma gelebilir ama istersen o ses gelen lastiğin havasını tamamen indir ve tekrar hava bas birde öyle dene... ben en son çare bunu bi denerdim galiba
Ozaman ben babamı ikna ediyorum sanayiye gitmeye sende geliyorsun beraber gidiyoruz maksat buluşmak :nihahahahaha: Evet hiç fena fikir değil bi deneyelim
Ozaman ben babamı ikna ediyorum sanayiye gitmeye sende geliyorsun beraber gidiyoruz maksat buluşmak :nihahahahaha:
şuan çalışıyorum, akşam yada yarın sanayiye gidicem zaten benim şu yağ değişim işi için bakalım yağa karar vereyimde
Ozaman ben yarına ikna ediyim Valla görüşmek istiyorum abicim seninle