0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim arabadada oldu aynısı , ön teker bilyasındanmış , bilyayı tutan tablalar kırılmış kaynattık düzeldiAma benim arabanın ankaradaki bütün çukurlara düştüğünden kaynaklandığını düşünüyorum.Belki frenlerdendir , Disk temizleme spreyiyle diskleri bir temizle bakalım işe yarıyacakmı?
Gitmeye ikna edebilsem kaynakta yaptırıcam temizleticemde neyse yaa nerde tırak orda bırak taktiğini uyguluyor yine.
cevap veriyorum disklerden. hemen tornalattır. aynısını bizim corolla ve avensis de yapmıştı tornalattık düzeldi
ne yaptın Ercüment indirdin mi lastiği son durum ne dünden bu zamana?
Mehmet abi daha yapmadık. Dediğim gibi dün ailem biyere gitti geldiklerinde sordum ses varmıydı diye yoktu dedi babam şaşırdım :/ demekki sıfırın altındaki derecelerde yapmaya başlıyor
hımm anladım.. demirin çeliğin eksi derecedeki genleşmesiyle falan alakalı bi durum demekki.. burda 3 dereceye kadar düştü bir ara bizimkinden ses gelmedi çok şükür ama... bakalım hayırlısı inşallah geçici birşeydir..
Bi araa mecburen gidicez baskı balata değişicek ozaman mutlaka ben ustanın kanına girerim olucak gibi değil Evet soğukta demir büzülüyor soğukta sertleşiyor vs büyük ihtimalle ondan
Ercüment kaç binde senin araç kardeşim merak ettim de
maşallah.. peki yağ eksiltme falan varmı ? benım merakım bu kasalardaki vvt-i motorlar ne durumda.. hani iyimidir ne kadar gider.. ? çok merak ediyorum o yüzden kullananlara sormaya çalışıyorum..
yani km olarak..birisi dedi ki şöyle 60-70 binde falan bulsam 100-120 gibi olunca elden çıkarırım diyodu.. artık 100 den sonra sekman mı kırıyo demek istedi anlamadım..
Yooo yok öyle bişi 133 000'de tık yok Devam ediyoruz
Allah nazardan saklasın maşallah.. bunu duyduğuma sevindim ya bu vvt-i lara karşı soğumuştum biraz ama bu iyi oldu
Amin abicim Sıkıntı yok alıp bineceksen çok güzel arabadır
aklımın bi köşesinde dursun uygun düşerse bakayım