0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar bizim farlarda macun yerine kauçuk kullanıldığı için kapatılırken ısıtarak açmak imkansız , kauçuk birkere kapatılırken ısınınca birdaha asla gevşemez çok sağlam olur ve öyle kalırben dremel denen bir alet ile farı kestim , tamda macunun olduğu yerlerden estim ama bu iş rsikli haberiniz olsun , ben çıkma far alıp onlarda denemiştim ve farları açıncada devamı geldi , şuanda aracımda olan farlar çıkma fardır yani.boyamak için öncelikle farın çanağını komple gövdeden ayırmanız gerekiyor buda riskli biraz farı açınca ön camda krom çerçeve kalıyor 4 yerinden plastikle sabitlenmiş onları traşlayıp çıkarmanız gerek daha sonra krom parçayı önce 2 sonrada 800 lük zımpara ile zımparalayıp boyaya hazır hale getirin , kropmun üserine boya atarsanız tutmazbu iş için 5 10 TL yeterli ancak elinizde dremel olması şart
valla honda vtecII ye yapmıştık ısıtıcı yardımıyla açmıştık e12 kasnın farı nasıl hiç bilgim yok ama bildiğin kaplamacı flan varsa onlarda yapıyo bildiğim kadarıyla hiç riske atma farını yoksa o paraya far almak zorunda kalırsın
Serkan çıkma alabilirsin internet üzerinden, yada sahibinden.com da depo marka yan sanayi al, boya olarak kaliteli sprey boya kullan, 3 5 liralık değilde 10 15 liralık olanlardan al. içini açmayıda bi farcıya götürüp açtır bence
Selamlar arkadaşlar ,forumda mercekli far yapımına ilişkin konular mevcut fakat mercek işine sadece nikelaj kısımlar siyaha boyamak istiyorum. Soru 1:Farı nasıl camından ayırabilirim ?(ısıtıcı falan kullanmadan ,çünkü ısıtıcım yok?)Soru 2:Kullanmam gereken malzemeler neler(silikon,boya,zımpara vs.)ve hangi özelliklerde olması gerekiyor?Soru 3:Bu iş tahmini ne kadar zamanımı alır bir pazar sabahı başlayıp akşamına montajlamış olurmuyum?Soru 4:Malzemelerin maliyeti ne kadar tutarşimdiden teşekkürler ...
Mesut abicim bi soru sorabilirmiyim. Bizim araçların ampul tiplerini bilyormusun. Kısalar H7 sanırım da, uzunlar ve sisler hangi tip acaba ?Ampullere bir el atmam lazım bazıları çok sarı ve güçsüz yanıyor ömrünü tamamlamaya yakın sanırım.
Far karartma işinde tecrübelerime dayanarak sana temel bilgileri vereceğim biraz araştırma ile halledebilirsin1-kazanın içine suyu koyuyorsun ve kaynatıyorsun elinle camı tutan yapıştırıcının kısmını suya sokuyorsun ve biraz kaynamaya devam ediyor yumaşayan yapıştırıcıyı maket bıcağı ile ayırıyorsun bölece farı suda dolandırarak açmış oluyorsun.İşin püf noktası yavaş yavaş ısıttığın bölgeyi hemen açıp tekrar suya sokmak.Farın tamamını suya sokma
Caner bizim farlar kauçuk ile kapalı ısıtıcı tabanca ile kauçuk erimez , kauçuk birkere pişirilerek kıvama geldimmi birdaha geri dönüşü yoktur bu nedenle ısı tabancası bizim farlarda işe yaramaz
Far karartma işinde tecrübelerime dayanarak sana temel bilgileri vereceğim biraz araştırma ile halledebilirsin1-kazanın içine suyu koyuyorsun ve kaynatıyorsun elinle camı tutan yapıştırıcının kısmını suya sokuyorsun ve biraz kaynamaya devam ediyor yumaşayan yapıştırıcıyı maket bıcağı ile ayırıyorsun bölece farı suda dolandırarak açmış oluyorsun.İşin püf noktası yavaş yavaş ısıttığın bölgeyi hemen açıp tekrar suya sokmak.Farın tamamını suya sokma içini karartmak için ise en kolay yöntem kendim geliştirdim.Kaynar şu işi gibi,önceampülü söküp fardan camın ayrıldığı yerden poşeti farın göbeğine geçiriyorsun ve ampülün yuvasında toplayıp iyice geriyorsun ve bi koli bandı ile birleştirip yapıştır poşeti.ardından boyamaya başla2-silikon,maket bıçağı,farın boyası iyi ise zımpara yapma gerek yok,mat siyah boya bu kadar3-boyanın ve silikonun kuruması 1 günü alır yani cumartesi akşam başlarsan pazar öğlen veya akşam kurur.4-15 tl mat siyah boya,8 tl silikon,2 tl maket bıçağı bu kadar galibaBu hafta ev taşıyacağım 2 hafta beklersen eğer yapıp siteye fotoları ile birlikte atarım anlaman daha kolay olur.Umarım yardımcı olabilmişimdir
Yiğitcan bizim kısalarda uzunlarda H7 tip Ufuk atladığın gözden kaçırdığın bir konu var daha önceki mesajlarımdada belirttim bizim (E12 kasa HB corollalarda) farlar kauçuk ile kapalı, ve kauçuğun özelliği ise birkere pişirilip kapanma işlemi gerçekleştirildimi birdaha pişmiş kağuçuğun yumuşama çözülme gibi bir özelliği olamaz arabanın lastiğide kauçuktur istediğin kadar sıcak suya koy hatta ateşe at erimez hıdrellezlerde lastik yakarlar hiç eriyen lastik gördünmü, sadece direk yanar ve küle döner
bizim araçların farları zaten plastik kaynar sudan etkilenebilir. bende de bir adet sağ far olması lazımdı ama bi bakayım
Acaba farın ampülü uzun yolda ne kadar ısı üretiyor.Sanırım japon onu düşünüp bildiğimiz kab plastiğinden üretmiyordur farı.Zaten tamamını sokmuyorsun yapışkan yerini sadece.Ben uyguladım kendin yaparsan en kolay yöntem bu ama daha kolayı varsa bilemiyorum.