0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hakan Bey aracınızın km si nedir? [/quote] 21750 km oldu suan
407'nin bir testi vardı IStanbul-Antalya git gel yapmıslardı bir depo ile.ortalama hız 68km hesaplamıştım ben. tuketim de 3.5- 3.8 gibiydi.[/quote] Yaman Bey arac zaten dönüşte o peugeoten az yaktı,malesef ılgaz Dağını tırmanıp, 6-7 cm karı çiğneyip gecerken, kaygan yol yakıtı biraz artırdı Ankaraya Kastamonu üzerinden gidişimde 5.0 yaktı,Samsun yolundan dönüşte muhtemel 3.8-4.0 arası yaktığı için 4.4 de düştü ,ve arabanın üzerinde Lassa Snoways Plus2 195-60-15 kış lastikleri vardı. sanırım bu deponun içinden 60 km sehir içi yakıtın da olduğunu söylememe de gerek yok 3 gün boyunca sabahlaları da Ankara da 2 dk aracı durduğu yerde çalıştırdımistanbul antalya arasının otoban sıfır asfalt sürtünme katsayısının cok daha düşük olduğunu unutmayalımbu arada unutmadan Lassanın bu kış lastikleri e390 bristoneden fark edilecek kadar sessiz ilgili arkadaşlara tavsiye ederim.... yol sesi kayboldu çok mucurlu dişli asfalt yolda hız yaparken sadece tok derinden gelen bir ses kaldı inanması güç ama; cidden sessiz...
merhabalar.. benimde niyetim yeni nesil corollanın diesel versiyonunu satın almak. Bu nedenle kullananlardan bilgi rica ediyorum;**aracın performansı nasıl? azami kaç km/h yaptınız?**gürültü seviyesi nasıl?***elektrik-elektronik donanımı nasıl? herhangi bir sorun yaşayan oldumu?**mmt mi yoksa manuel vitesimi önerirsiniz?aracı showroomda görünce kafamda ki pek çoru işareti kayboldu aslında. Ama yine bildiklerinizi paylaşırsanız minnettar kalırım.saygılar [/quote] ****corollanın dizellerin motor sesi duyulamayacak ve benzinliyi bozacak kadar sessiz sabah ilk çalıştırdığımız anı saymazsak.. piyasada daha üstüne sessiz araç yapamadılar..****elektronik işler birazda şans işi dacia alıpta senelerce sorunsuz binen arkadaşlar var ama toyotanın sorunsuz olduğu bir gerçek büyük bir sorun yaşayan arakadaş yokkk sanırım..***performansı tatmin edici. focusun 109 bg kadar iyi değil ama focus şehir içinde o kadar fazla yakıyor ki birde hız artıkça gürültüsü eklenince neden dizel focus alalım benzinli alırdık ...bu araçlar 180km hıza düz yolda veya uzun yokuş yukarı zorlanmadan çıkıyor ordan sonra yolunuz eğimsiz ve sıfır asfalt ise ibre sıkılarak biraz daha aşağı iniyor .. 210 km hız yaptım iniş aşağı yeni kasalarda farklı olarak ilk hızlanması daha iyi ama sonraki hızlanmaları bizim kasalara göre birazcık daha vasat.***bütçeniz uygunsa multimodu tavsiye ederim rahatlık tamemen ve şehir içinde daha az yakıyor. performans isterseniz hız düğmesine basıp, aracıda manuel kullnıma aldığınızda gayet iyi gidiyor...*** ayrıca sedan corollaların arka koltuğu ayak yeri ddüz çıkıntısı yok lagunadan bile geniş ayak mesafesi. ben 184 boyla arka koltuğa oturduğumda kafam tavana sürtmüyor.. buda bir artısıtek eksisi fiyatına göre donanım fakiri olması.......vw aynı fiyatlara çok çok daha iyi donanım veriyor ama onunda malesef iyi sessiz 1600 veya altında uygun bir dizeli yok polo yu aklınaza bile getirmeyin 3 silindir ve helikopter gibi çalışıyor...en iyisi ise 2. elde tutulan bir marka TOYOTA