0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla benimki bu aralar içiyor. Bi servise gidecez anlaşılan. [/quote] devir soğukta ilk çalıştığında 850 de olmalı ısıncada 750 ye düşmeli yüksek olursa yakıtı şehir içinde 1-1.5 litre artırıyor... tecrubelerlee sabitttt.. onuda servis bilgisayarda ayarlıyor...
Hakan bey dizeller içinmi bu yazdığınız. İlk çalıştırdığımda (sabah soğukken 2-3 derece de) devir 9.5 - 10 arasında. ısınınca tam 9 a denk geliyor. Bu halde aldığımdan beri. Ama yakma konusu değişimlerden sonra oldu. Devir saatinde bi oynama yok. Yani rolantiden bahsettiniz sanırım bu açıklamayla. [/quote] dizel araçlarımızdan bahsediyorum... evet devir göstergesiii... motor tam ısındıktan sonra gazdan ayağınızı cekip bekleyin 10 sn devir 750 -850 arasına gelmiyorsaa yakıtınız artış sebebi bir ihtimali bu olablir..en soğuk havalarda bilgisayar 8-8.7 gösteriyor ortalama yakıt sehir içi kullnaım..motoru eksi havada çalıştırıp 30 sn sonra hareket edip boşta yokuş aşağı giderken bile anlık yakıt 9 litre gösteriyor.. ilk 5-6 dkama bahsettiğim cok soğuk kış günlerinde eksi derecelerde birde spor kulanırsanız burlara çıkıyor yakıt...siz genede yolunuz servise düşünce bilgisayarda rolantiyi ayarlatırın yüksek olunca çok yakıyor...malum araç kullanım tarzına yüke göre bile kendini ayarlayıp yakıtı artırıp azaltıyor. bunu yakıt basıncını artırarak yapıyor.. rolantinin yüksek olması dizellerde inanılmaz bir tepki artışı sağlıyor ama araç hep tam yüklü yokuş cıkıyomuş gibi algılıyor en ufak gaz pedalına dokunuşta gücü max yapıyor.duyarlılığı daha hassas hale geliyor daha hızlı tepkiler veriyor.muhtemeln sizin araç suan sesli çalışıyor olmalı eğer devirdense..dizel sesini daha cok hisederseniz eskiye göre bir kıyaslayın kendiniz aracınızı4.4 nere 8.7 nere bu aracımda gördüm ikisinide amaaaa....tabiki ideal koşulalarda normal sıcaklıklarda 6.5 - 7 litre oluyor sehir içi..gözle bu devir farkını belki fark etmek zor olablir dikkatli bakın topu topu dediğim aralık 4 harf arası kadar
Valla öncelikle onu kullanmayı tam olarak inceleyip öğrenmedim. Aldığımdan beri sıfırlamadım. Şu anda da Erzurum'da olduğum için bu sorunuza cevap veremeyeciğim. Dönüşte artık, yaklaşık bi 18 gün sonra. Ama Hakan beyin yazdığı rolanti meselesi kafamı karıştırdı. Aldığımdan beri aynı yerde duran devir saati göstergesi, yine aynı yerde ve fazla yakıyor. Sizinki MMT Yaman bey ama devir saati sizin motor ısındıktan sonra Hakan bey'in bahsettiği yeremi geliyor. Benimki İlk çalıştırmada 9.5 -10 arası ısınınca tam 9 üstüne geliyo. Ve tekrar belirtiyorum aldığımdan beri aynı yerde.Ayrıca Hakan bey bu bilgisayar sokma olayı ücretlimi? ki aracın parçaları değiştiğinde bunu yapmışlardır herhalde. Tam 7 saat serviste kaldı araba ve hafta içi olduğu için 2-3 araç vardı ve aracınızla bu nedenden dolayı iyi ilgilendik dediler. İyi ilgilendikleri için iyi yakıyor sanırım. Şunuda belirteyim araçla işime gidiyorum ama iş yerine geldiğimde motor hala ısınmamış görünüyo. Yani ilk çizgiye yeni ulaşmış oluyo. Sanırım bununda etkisi çok yüksek. Ama yinede çok fazla 105 hadi 130 km olsun diyelim. [/quote] depoyu fullediğinizde yada ölçmek istediğiniz andan itibaren ortalma yakıtta iken bilgi ekranı TRİP tuşuna 2-3 saniye basılı tutun sıfırlanır...