0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Corolla neyse Auriste o bence. Sadece bagajımız eksik
aurisin bagajında koltukları yatırırsan buzdolabı dahi taşınır. Ama corolla da mümkün değil.
Auris tr de üretiliyor, ne kadar olsa japonya üretimini tutturmamız biraz zor
Eksikleri olabilir ancak abartanlara;Bu tür ''mundar'' diyen yorumlara vücudunuzun istediğiniz kısmıyla gülüp geçebilirsiniz sayın Kunt
bende aynen onu yapmak istiyorum zatendediğim böyle yorum yapanlarla ben kavgada ettimherşeye rağmen o bir toyota (o varsa sorun yok) ayrıca tüm yorumlar için teşekkür ederim
tr de üretim başladığında bazı sorunlar çıkmıştı, mesela bizdeki renoların falan üretildiği metalleri beğenmeyip (japonyadan gelmeside masraflı olacağından) ingiltereden ,ithal etmişlerdi, sadece bagaj halısının üretimi için 40 firma başvurmuş, ne yazıkki hiçbisi o basit halıyı üretememişti, sonundada yavaş yavaş üretimi bizden almaya karar verdiler, bahaneleride çok uyduruktu, kalktı güney afrika üretimine giriştiler, tabiki o da olmadı ve yine japonyada üretmeye başladılar, şimdi yakında auriside başka yere kaydırıp burada hafif ticari falan üretirler
abi aurisi zaten burdan aldılar, yerine tekrar corolla üretilecek...ayrıca bildiğim kadarıyla Toyota fabrikaları arasında en hatasız üretim yapanlardan birkaç fabrikadan bir tanesi de Sakaryadaki fabrikadır...