0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sanırım garantiden çıkarıyorlar öyle birşey yaparsanız[/quote]Garanti dışına çıkacak bir durum söz konusu değil..sadece teybin gücünü tam yansıtmadığını,hopörlerin yetersiz olduğunu düşünüyorum.onun için orjinal pioneer ile değiştirmemim pekte sorun olacağını zannetmem. gende teşekkürler..en azından fikrinizi paylaşmışsınız
ileride elektriksel bir sorun yaşayıp giderseniz servise ve hoparlörlerin değiştiğini görünce şöyle bir cevap vermeleri muhtemeldir: taktığınız yeni hoparlörlerin gücü fabrika çıkışındakilerle farklı ve araç üzerinde yetkili servis haricinde oynama yapmışınız.bunu sebep göstererek garanti dışına alma ihtimalleri var.etraftan duyduklarımız ve servisin uyarıları sonucunda böyle bir düşünceye sahibim.inşallah istediğiniz gibi olur ama.tatmin edici ses kalitesine ulaşırsınız,garantiden çıkmadan hem de:) bizi yine haberdar edin ama Barış Bey...[/quote][quote=Günal Yılmaz]Benim komple müzik tesisatım değişti, garantiyle ilgili herhangi bir sorun yapmadılar yapamazlar. Ayrıca geçenlerde sağ arka kapı döşemesi değişti garantiden (kabarma vardı) Kapı kolunun yanına tweeter deliği açtırmıştım ben. Onu bile sorun etmediler. Sadece tweeteri takacak yerleri olmadığı için onu koltuğa bırakıvermişler. Ama bana soracak olursanız 6911 leri takmanız çok mantıklı bir karar değildir. Çünkü bu defa onlar önleri boğacaktır.Konuyu Araç içi Aksesuarlar kısmına taşıyorum.[/quote]Konuyu daha önce servis yetkilisine sormuştum,getirin biz değiştirelim.uyarsa takarız demişlerdi.(çünkü arka plastiğin çıkarılması için arka cam yan perdeler falan sökülüyormuş,ben beceremeyebilirim.sonra ses izalasyonu var..) Eletrik problemi de olsa olsa en fazla çıkışları yakarız ki onunda olacağını zannetmiyorum..daha önceki piooner'ım 4*20 wt'tı...Toyotanın orjinal teybi de en az bunun kadar güçlüdür diye düşünüyorum..Hatta anfi bağlanma şansı varsa bir kutu içi bass'ta süper olur..Çünkü diğer aracımdan çıkan tüm ürünler duruyor..Çokta yeniler,satsam mı acaba? Kendime araba alırım diye bekletiyordum ama farklı bir sistemde yapabilirim alacağım arabaya..mevcut sistem sığmayabilir
bozmayın şu aletlerin orijinalitesini
Arkadaşlar nihayet bi cesaret akşam iş çıkışı kardeşimle giriştik arabaya,çıkardık arka plastiği falan...arabanın arkası dağıldı ama pioonerlar tam deliklere denk gelmediğinden ve orjinali bozmamak için mdf kestirdim.monte ettim ve sıra teybe bağlamaya geldi.onu da hallettim ama ne oldu dersiniz? seste hiç bir fark yok! sadece tiz sesi biraz arttı.Bass sesi yok kabinde biraz açınca pırtlıyor patlak kabin gibi..orjinalide sadece bass kolonu..ilginçtir tiz seside geliyor neyse gene döndük orjinale..bu daha sağlıklı sanırım.Ya komple teyp değişcek (öyle bir şansımız varmı bilmiyorum) yada biz müzik zevkimizi karakolda sonuçlandırcaz.Evde de yüksek ses dinlenmiyoki,komşular hemen şikayet ediyo işlem tam 4,5 saat sürdü..sanırım serviste bu yüzden kaçıyo değişmekten ve garanti bozulur diyip sallıyor belki kompenantla değişir ses diyeceğim gene teypte bitiyor iş teybin çıkış rms'lerini bilen var mı?
Barış selam ,Yazdıklarına çok şaşırdım açıkcası , bende aracı aldığımdan beri ses sorununu nasıl çözerim diye düşünüyorum , senin yazdıklarını görünce biraz korktum açıkcası . birkaç sorum olacak 1. arka plastiği sökmek , hava yastıklarına zarar verebilecek gibi mi?2. pionerleri takmak sesin miktarını ve kalitesini hiç mi değiştirmedi3. o günden sonra başka bir çalışma yaptın mı ?4. bende arka hoparlörleri FLI marka ile değiştirmeyi düşünüyordum ne dersin ?
senin arabalarda arka (ense-sırt) hava yastıklarımı var