Arkadaşlar ben sonunda kendi müzik sorunumu çözdüm .
Bir Cumartesi günü bu işi 200 TL ile halletmek azmi ile Maslağa gittim , ne 2. el nede diğer ucuz ürünlerle bu işi ucuza çözemeyeceğimi anladım çnkü işçiliğide 200 lira civarında tutuyor .
Sonra eve dönmeye karar verdim , Yenibosna da Eskidji diye biryer var eşimle beraber oraya bişeyler bakmaya gittik ilk defa gidiyordum eskidjiye , bir baktım oto müzik sistemleri ile ilgili 10 taneden fazla dükkan var , birkaçına girip konuştum ama bana güven vermedi .
Ordan çıktığım sırada yeni açılmakta olan bir yer gördüm son bir fikir olsun diye girip sordum , işte sonrası kendiliğinden çözüldü .
Bu arkadaşlar meğerse buranın en eskilerinden olup kendi yerlerini yeni açıyorlarmış, ve bana güven veren ve tercih sebebim benden önce 3-4 tane daha toyota yapmış olmalarıydı.
Önce çok masrafa girmek istemediğim için sadece arka hoparlör ile başladık 300 watt pionerr önerdiler , daha iyi olması açısından önleride önerdiler toplam 250 liraya aracın 6 tane hoparlörünü değiştircektik , tüm gece uğraşıp bu işi başardık fakat sonuç hüsran oldu . Teybin çıkışları o kadar kötüydü ki ses biraz düzelmekle beraber hala çok kötüydü , sonra başka aracın anfisiyle deneme yaptık ses güzel oldu

Teşekkür ederk ayrıldım , fakat kafaya artık takmıştım bu konuyu , ertesi gün tekrar gidip , çevirici , kablo seti , Kicker 4 kanal amfi , clarion 25 cm bass aldık , 3 kişi 5 saate yakın uğraştılar fakat işçilikleri 1. sınıf gerçekten .
Sonuç : bu sefer oldu , tek sorun , önceden önlere komponent takmadığımız için ve anfiye bağlamadığımız için teybin faderini ön taraf ağırlıklı ayarlamamız gerekti , ama sonuç gayet iyi .
Benden sonra yaptıracaklara kesinlikle burayı işiçilğinden dolayı tavsiye ederim , ister dışardan alıp getirin taksınlar , ister oradan satın alın , benden 10 puan aldılar . görüşmek isteyenler için bilgilerini verebilirim .
Aynı cevabı takip ettiğim birkaç konuya yapıştıracağım herkes öğrensin diye , ben sorunların birinden kurtulmuş oldum darısı herkesin başına .