Gönderen Konu: 2008 Corolla'da Arka Hopörler Değişimi  (Okunma sayısı 10245 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Ynt: 2008 Corolla'da Arka Hopörler Değişimi
« Yanıtla #20 : Haziran 18, 2009, 03:36:13 »
hoparlörleride harman kardon alırsan tadından yenmez valla
(Yemiyeceksin zaten dinleyeceksin) :hurra:

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 18, 2009, 03:36:13 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2009 Corolla Dizel Comfort Düz
    • interMEDIA Yazýlým
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #21 : Haziran 18, 2009, 21:48:05 »
Bu hafta yaparsan nasılsa istanbuldasın sonraki zamanlarda müsait olursan görüşürüz bir bakayım bende aynı konfigürasyonu yaptırabilrim.
forest engineer

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #22 : Haziran 19, 2009, 12:43:05 »
harman cardone oto hoparlör yok dediler...bilen varmı? ben bulamadım..

bu sırada arkadaşlar beraberce araştıralım ve aynı yere hesaplı yaptııralım mı ne dersiniz en azından 100-200 kağıt elimizde kalır : )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 19, 2009, 13:12:33 »
ankarada olsanız sizi gönderirdim bir yere ankarada güzel bir yer buldum muhabbeti de hoş bir arkadaş :D ama istanbula yardım edemiyorum çok pardon :)

uygar abi markayı yanlış yazıyorsun da ondan bulamamışsındır, harman kardon olcak o ancaaak şöyle bir şey var kendi sitesinde bile oto hoparlör yok ama bizim e46 3.16mız vardı onun hoparlörleri harman kardondu, tweeterların üstünde harman kardon yazıyordu..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Haziran 19, 2009, 13:20:26 »
Cardon'ların ev sistemleri iyi, oto için çok da ahım şahım şeyleri yok. JBL ile aynı firmalar aslında, Harman International.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #25 : Haziran 19, 2009, 13:22:16 »
evet ben de farkettim kardon olarak arattım bulucam bişeler :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #26 : Haziran 19, 2009, 13:27:01 »
Cardon'ların ev sistemleri iyi, oto için çok da ahım şahım şeyleri yok. JBL ile aynı firmalar aslında, Harman International.
bmw kullanıcıları da memnun değil zaten..ben 98 corolladan kalkıp e46 harman kardon dinleyince aşırı beğenmiştim ama acı bir gerçek var ki ford mondeonun sony ses sistemi bile daha iyiydi..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #27 : Haziran 19, 2009, 13:50:43 »
evet ya bende bundan öbce 2004 cmax vardı..acaip bi ses sistemi vardı keşke satmadan önce sökseydim:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #28 : Haziran 19, 2009, 13:59:15 »
evet ya bende bundan öbce 2004 cmax vardı..acaip bi ses sistemi vardı keşke satmadan önce sökseydim:)

:rofl: :alkis: fordların ses sistemlerini gerçekten çok takdir ediyorum, çok kaliteli müzik dinleniyor, basslar falan çok doyurucu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • interMEDIA Yazýlým
« Yanıtla #29 : Haziran 19, 2009, 16:43:43 »
harman cardone oto hoparlör yok dediler...bilen varmı? ben bulamadım..

bu sırada arkadaşlar beraberce araştıralım ve aynı yere hesaplı yaptııralım mı ne dersiniz en azından 100-200 kağıt elimizde kalır : )
Bana uyar .
forest engineer

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • interMEDIA Yazýlým
« Yanıtla #30 : Temmuz 29, 2009, 21:28:39 »
Arkadaşlar ben sonunda kendi müzik sorunumu çözdüm .
Bir Cumartesi günü bu işi 200 TL ile halletmek azmi ile Maslağa gittim , ne 2. el nede diğer ucuz ürünlerle bu işi ucuza çözemeyeceğimi anladım çnkü işçiliğide 200 lira civarında tutuyor .
Sonra eve dönmeye karar verdim , Yenibosna da Eskidji diye biryer var eşimle beraber oraya bişeyler bakmaya gittik ilk defa gidiyordum eskidjiye , bir baktım oto müzik sistemleri ile ilgili 10 taneden fazla dükkan var , birkaçına girip konuştum ama bana güven vermedi .
Ordan çıktığım sırada yeni açılmakta olan bir yer gördüm son bir fikir olsun diye girip sordum , işte sonrası kendiliğinden çözüldü .
Bu arkadaşlar meğerse buranın en eskilerinden olup kendi yerlerini yeni açıyorlarmış, ve bana güven veren ve tercih sebebim benden önce 3-4 tane daha toyota yapmış olmalarıydı.
Önce çok masrafa girmek istemediğim için sadece arka hoparlör ile başladık 300 watt pionerr önerdiler , daha iyi olması açısından önleride önerdiler toplam 250 liraya aracın 6 tane hoparlörünü değiştircektik , tüm gece uğraşıp bu işi başardık fakat sonuç hüsran oldu . Teybin çıkışları o kadar kötüydü ki ses biraz düzelmekle beraber hala çok kötüydü , sonra başka aracın anfisiyle deneme yaptık ses güzel oldu :)
Teşekkür ederk ayrıldım , fakat kafaya artık takmıştım bu konuyu , ertesi gün tekrar gidip , çevirici , kablo seti , Kicker 4 kanal amfi , clarion 25 cm bass aldık , 3 kişi 5 saate yakın uğraştılar fakat işçilikleri 1. sınıf gerçekten .
Sonuç : bu sefer oldu , tek sorun , önceden önlere komponent takmadığımız için ve anfiye bağlamadığımız için teybin faderini ön taraf ağırlıklı ayarlamamız gerekti , ama sonuç gayet iyi .
Benden sonra yaptıracaklara kesinlikle burayı işiçilğinden dolayı tavsiye ederim , ister dışardan alıp getirin taksınlar , ister oradan satın alın , benden 10 puan aldılar . görüşmek isteyenler için bilgilerini verebilirim .

Aynı cevabı takip ettiğim birkaç konuya yapıştıracağım herkes öğrensin diye , ben sorunların birinden kurtulmuş oldum darısı herkesin başına .
forest engineer

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.orenormanurunleri.com
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #31 : Ağustos 01, 2009, 11:57:35 »

Önce çok masrafa girmek istemediğim için sadece arka hoparlör ile başladık 300 watt pionerr önerdiler , daha iyi olması açısından önleride önerdiler toplam 250 liraya aracın 6 tane hoparlörünü değiştircektik , tüm gece uğraşıp bu işi başardık fakat sonuç hüsran oldu . .

Ahh be Aşkı,1. sayfada da yazdığım gibi,Orjinal teybin çıkışları yetersiz olduğu için dışardan daha kaliteli bir kabin taksanda sonuç daha kötü oluyor..Ben bu DVD'li teyplerin biraz daha ucuzlamasını bekliyorum,hem çıkış rms'leri yüksek hem ayrı sub çıkışları var..onu taktıktan sonra kabin değişimi ve ilavesi yapabilirim.keşke bass'ı da kicker alsaydın,çok daha iyi olurdu gibime geliyor.yeni müzik sistemin hayırlı olsun güle güle kullan ;)
Bi Resim Koyamadım :(