0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
zeynel bey burda ben ilk defa size böyle bişey yazıyorum ben ankarada çıkmacıyım site içerisinde bunu yapmam dogrumu pek bilmiyorum eger yalnışsa şimdiden özürdilerim. söyledigim gibi ben ankara yıldız sanayide toyota ve honda çıkma parca satışı yapıyorum www.sahibinden.com' dan ilan numaram budur ----------------- bakabilirsiniz hem 5. vites konusunda hemde balata konusunda yardımcı olurum detaylı olarak görüşmek isterseniz -------------- cep ------------------ telefona ya ben cıkarım yada biladerim aziz bey çıkar. geçmiş olsun.
çıkma ve yerli mal asla kullanmayın. şanzumanda yansanayi ve orj parça bir arada çalışmıyor uyum sağlamıyor. siz servise gidin garantili yaptırın kafanız rahat etsin bence
Coşkun bey, reklam elbetkide serbest ancak belli şartlar mevcut bu konuda öncelikle Yönetim ekibinden izin ve yardım almanızı isteyeceğim.
hakan bey beni yönlendire bilirmisiniz rica etsem kiminle görüşmem gerekiyo yanlış anlaşılmak istemem.. teşekkür. ederim
Aracınızdaki 5. vitesten atma problemi için manşon ve kayıcı değişiminin lüzumlu olduğunu zannetmiyorum,5. vites senkromeç'ten (orjinal parça numarası 33369-12030 fiyatı 48,26TL) kaynaklandığı ve fiyatının orjinal olarak servislerde pahalı olmadığını düşünürsek orjinal ve sıfır olark değiştirmeniz,uygun fiyat ve düzgün işçilik için güvendiğiniz bir serviste onarım yaptırmanız yerinde olur.5. vites dişli yada senkromeç değişimi için şanzımanın komple indirilmesi gerekmiyor,aks ve salıncak,şanzıman üst kulağı bağlantıları sökülüp,şanzıman arka kapağı sökülerek rahatlıkla 5. vites dişli grubuna ulaşılabilir,işlem süresi yaklaşık 1 saat civarında olup işçilik olarak 100TL'deb daha fazla ücret ödememenizi tavsiye ederim.Yaklşık 3 Litre civarında kullanılacak 75W/90 sentetik şanzıman yağı ile toplam maliyetin 200TL'yi geçmeyeceğini düşünüyorum.İşlem sırasında kim olursa olsun mutlaka işlemi izleyerek kafanıza takılan tüm soruları sormaktan çekinmeyin.Geçmiş olsun.
şanzıman dişli grubunda parçada önemlidir tabi ama bana göre daha önemli olan işçiliktir. bana göre motordan bile zor vites kutusu öncelikle tecrübe ister ustanızın tecrübesine güveniyorsunuzdur umarım.
vay anasını be.. bundan 2 yıl önce aynı sorun başıma gelmişti bütün 5. vites dişlisini değiştirmiştim..takım halinde satılıyor demişlerdi senkromeç ayrı satılmıyor demişlerdi.. içim acıdı şimdi ama fena mı oldu, yoo, ne güzel yeni 5. vites dişlim oldu http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=9121.0not: konuyu tamamen incelerseniz nedenleri, çözümleri vs hepsi söylenmiş, bir servis çalışanı tarafından da yardım edilmiş (büyük adam ergün ya...)
mustafa bey kusura bakmayın ama şu soru aklıma geldi aceba şuan allah korusun kaza yapmış olsanız aracınızıda bi yedek parcacı almış olsa suanda sorunsuz olarak kullandıgınız aracınızın parçalarıda çıkma olumuyo mu ??