0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kitapçık verileriyle pek bir yere ulaşamazsınız...Arkadaşımın Subaru İmpreza 1.5 AWD elegance'ı var, 107 hp...şehir içi 13 litrenin altına düştüğünü görmedik, çok basan bi tip de değil, aryıca altı çoka alçak, kasislerde değiyor hemen...bunun haricinde motor çok sessiz ve sarsıntısız çalışıyor, yol tutuş mükemmel, dış görünüş süper...diğerleri hakkında net bilgilere sahip değilim, auris bende var ama elegant benimkisi, comfort için bişey diyemem...
Benim düşüncem Ford focus tan yana olurdu.
kesinlikle auris derim içlerinde en kullanışlı olan araç , subaru gerçektende çok yakıyor ayrıca 4 çeker bir araca göre güç yetersiz kalıyor ikinci eli sıkıntılı . honda ve ford bunlarda kaliteli araçlar ama toyotadan sonra onlara ısınmanız zor olur , auris elegant tercih ederseniz daha iyi olur bence
Diğerleri nasıl bilmiyorum ama Auris le haftasonu istanbula gittim ankara-istanbul otobanından. Araç rüzgarda ve yanından büyük bir araç geçtiğinde çok savruluyor, bununda aracın yüksek olduğundan olduğunu tahmin ediyorum. Ama yakıtından inanılmaz memnunum. 55 litre ile 1100 km yol gidiyor. (Dizel)
Belirttiğiniz modeller arasında donanım olarak focus öne çıkıyor titanyum gianın bi alt versiyonu donanımı zengin lpgye %100 uyum (yakıtı biraz yüksek toyotaya göre) Sıralama sizin kriterlerinize göre bence böyle oluyor 1 focus 2 Auris 3 Honda 4 Subaru olurdu