Gönderen Konu: toyotacı arkadaslardan yardım ıstıyorum..  (Okunma sayısı 4231 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: toyotacı arkadaslardan yardım ıstıyorum..
« Yanıtla #20 : Ocak 25, 2011, 21:31:03 »
mazda3 lerin çok ağır araçlar olduğunu, yani motorun kasaya yetmediğini, kalkış ve yokuşlarda çok zorlandığını duymuştum. görünüm olarak çok çok güzeller ama ona diyebileceğim bişey yok.. dediğim sorunlar ne derece doğru bilemiyorum ama araştırıp soruşturmak lazım.
5,0lt/100km
urban drive

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 25, 2011, 21:31:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir Toyota Aşığı...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 25, 2011, 21:46:20 »
mazda 3ler cok yakıyor dıye bılıyorum bende
All For You COROLLA!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Cennet Ucuz Değil Cehennem Lüzumsuz Değil
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ocak 25, 2011, 21:58:44 »
Ford sorunlu demişsiniz ben eğer comfort extra auris deseydiniz auris diyecektim. ama titanium seçeneği daha uygun geldi. işyerimden aynı vardiyadki bir arkadaşım 2008 de 0km focus gia aldı 2009da garantiyi bozarak tüp taktı hiçbir sorun çıkmadı çok memnun bense toyotadan çok memnunum karar sizin ama mazda3 ü ikinciel piyasasından dolayı tavsiye etmem.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir Toyota Aşığı...
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ocak 26, 2011, 12:46:37 »
Ford sorunlu demişsiniz ben eğer comfort extra auris deseydiniz auris diyecektim. ama titanium seçeneği daha uygun geldi. işyerimden aynı vardiyadki bir arkadaşım 2008 de 0km focus gia aldı 2009da garantiyi bozarak tüp taktı hiçbir sorun çıkmadı çok memnun bense toyotadan çok memnunum karar sizin ama mazda3 ü ikinciel piyasasından dolayı tavsiye etmem.

oncelıkle satıcı degıl bınıcıyım bunu belırtmek ısterım dizel aurislerin benzın sarfıyatı olarak cok ıyı oldugunu duydum comfort extra modelının ne gıbı bı artısı var onu bılmıyorum su araba alıp satmak cok mesakatlı bır ısmıs onu anladım 25 ile 31.000tl arası japon alman yada fordun titaniumunu bulsam alıcam tabı kılometrede onemlı ama bı kafama yatan arac bulamadım bızım efsane kasaların pıyasa degerı mı artmıs oda cok sasırtı benı fıyatlar 13ten baslıyor 18e kadar cıkıyor bu paraların arabaları degıl her ne kadar sahıbıde olsam bu kasanın ben fıyatımı bugun 12.500den 11.500 kadar ındırdım ama gelen alıcı 14 yasındakı bı aractan mukemmelı bekledıgı ıcın olmadı ıllakı rutus vs olacaktır ama pıyasa cok karmasık anlayacagınız sevgılı toyotacı arkadaslar kafam acayıp karıstı
All For You COROLLA!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ocak 26, 2011, 13:33:45 »
Mazda 3'ün 1 önceki neslini 1 hafta kadar kullanmıştım, düşük km'de olmasına rağmen aracın içierisinde oldukça fazla ses vardı radyo kapalı rahatsız olmamak mümkün değil, lpg ile ufak tefek arıza ışıkları vs. oluyordu ama bariz sorun çıkarmamıştı, performans olarak oldukça kısa oranlı bir şanzumanı vardı dolayısıyla performans olarak tatmin edici olsa da ekonomi yapmayı oldukça zorlaştırıyordu yani ortalama 1.6 araçlardan 5. vites 100 km/s'de 300 400 kadar fazla devir çevirmekte.
Impreza zaten oldukça riskli, Suzuki swiftin 4x4 olması kadar alakasız C kompakt 4x4 bence.
Auris'le focus arasında maddi olarak focus zarar ettirir gibi geliyor bana malum olan kasa yenilenmesinden ötürü, araç olarak düşünürsek dizelde avantajı olabilir ama benzinli olarak focusun 1.6 benzinlisinin normal bir 1.6 araçtan fazla yaktığını düşünüyorum, 2 3 defa 1 2 günlük süre zarflarında kullanma imkanım oldu organizasyonlar sebebiyle konsolu detaylı inceledikçe zaman geçirdikçe malzemelerin kaliteizliği fazlasıyla dikkat çekici kullanılan malzeme auris'le boy ölçüşemez, benim kullandığım araçlar biraz alt donanımdı muhtemelen ama gene de focusu altına batırıp çıkarsan da focus, yani listede en mantıklı gözüken tercih auris bence,
Kişisel olarak herkezin kendine göre mantıklı alternatifleri çıkabilir ama bu listedeki araçlara eşit mesafeden bakıldığında en mantıklı zarar ettirmeyecek seçenek Auris'tir bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir Toyota Aşığı...
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ocak 26, 2011, 15:08:11 »
Mazda 3'ün 1 önceki neslini 1 hafta kadar kullanmıştım, düşük km'de olmasına rağmen aracın içierisinde oldukça fazla ses vardı radyo kapalı rahatsız olmamak mümkün değil, lpg ile ufak tefek arıza ışıkları vs. oluyordu ama bariz sorun çıkarmamıştı, performans olarak oldukça kısa oranlı bir şanzumanı vardı dolayısıyla performans olarak tatmin edici olsa da ekonomi yapmayı oldukça zorlaştırıyordu yani ortalama 1.6 araçlardan 5. vites 100 km/s'de 300 400 kadar fazla devir çevirmekte.
Impreza zaten oldukça riskli, Suzuki swiftin 4x4 olması kadar alakasız C kompakt 4x4 bence.
Auris'le focus arasında maddi olarak focus zarar ettirir gibi geliyor bana malum olan kasa yenilenmesinden ötürü, araç olarak düşünürsek dizelde avantajı olabilir ama benzinli olarak focusun 1.6 benzinlisinin normal bir 1.6 araçtan fazla yaktığını düşünüyorum, 2 3 defa 1 2 günlük süre zarflarında kullanma imkanım oldu organizasyonlar sebebiyle konsolu detaylı inceledikçe zaman geçirdikçe malzemelerin kaliteizliği fazlasıyla dikkat çekici kullanılan malzeme auris'le boy ölçüşemez, benim kullandığım araçlar biraz alt donanımdı muhtemelen ama gene de focusu altına batırıp çıkarsan da focus, yani listede en mantıklı gözüken tercih auris bence,
Kişisel olarak herkezin kendine göre mantıklı alternatifleri çıkabilir ama bu listedeki araçlara eşit mesafeden bakıldığında en mantıklı zarar ettirmeyecek seçenek Auris'tir bence.

acıklamanız son derece tatmınkar cok tesekkur ederım fakat temız mmt sanzuman yada elegant donanımlı olabılır dizel olabılır comfort extra demıs arkadas temızını bulursam ılk dusuncem auris olacaktır
All For You COROLLA!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ocak 26, 2011, 16:23:29 »
gökhan kardeş,eğer 2nci el düşünüyorsan buyur bi bak istersen...
madem "bir toyota aşıgısın" :) :)
arac arkadaşıma aittir...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-auris-2008-model-19000-km-de-satilik-toyota-auris/detay/?source=directSearch

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ocak 26, 2011, 16:52:49 »
Auris ikinci el alıcaksanız elegant donanımlısını alın derim...
çok da aceleniz yoksa iyi arayın, elbet temiz bi tane denk gelir...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir Toyota Aşığı...
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ocak 27, 2011, 23:15:23 »
gökhan kardeş,eğer 2nci el düşünüyorsan buyur bi bak istersen...
madem "bir toyota aşıgısın" :) :)
arac arkadaşıma aittir...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-auris-2008-model-19000-km-de-satilik-toyota-auris/detay/?source=directSearch
Auris ikinci el alıcaksanız elegant donanımlısını alın derim...
çok da aceleniz yoksa iyi arayın, elbet temiz bi tane denk gelir...

ıyıce arayıp sormak ıstıyorum alırsam elegant alıcam zaten ılandakı comfor modelı ve çok yol yapan bırı degıl dıesel aracın mantıklı olmadıgını soyledıler elegant .6 alıp lpg mı taktırsam dıyorum bı ıkıncısı aurisin su bılhassa vıtes kutusunun plastık yapısı hosuma gıtmedı sankı cok adı gıbı duruyor ford focusu cok onerdıler titaium modelını bu arada evet toyota asıgıyım ama ae101 kasa hastasıyım bugun sattım aracımı 11 .250ye sızce ıyı bı fıyata mı gıtmıs arac gıderken arkasından bakakaldım gozlerım doldu bogazım dugumlendı resmen 1 senelık aracımdı sonuctu yasayan bı canlı gıbı hıssetmısım onca sene sımdı eskı sevgılımı unutturacak bı yenı sevgılı lazım bana:D
All For You COROLLA!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • 128 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Ocak 27, 2011, 23:32:44 »
ben de Aurisi ikinci el aldım zaten, daha 1 ay bile olmadı...
1.6 benzinli alıp LPG taktırdım, parası  da önemli tabi ama şimdi gene alıcak olsam gene 1.6 benzinli alıp LPG taktırırım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #30 : Ocak 29, 2011, 19:30:21 »
Gökhan bey aracınız kaç modeldi kaç km deydi ek aksesuarları nelerdi orijinalmiydi 11.250 bana biraz düşük gibime geldi.
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir Toyota Aşığı...
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Şubat 04, 2011, 17:56:17 »
cevap gec oldu ozur dılerım aracı evet 11250ye verdım 138000 kmdeydı ozellık olarak xei 96 kasa 114 hplık 2 cam otomatıgı bulunan klıması hava yastıgı olmayan onden ufak bı darbe sonucu kaputu kaskolu oldugu ıcın degısmıs bı kac yuzeysel cızıgı bulunan lpgsız bır aractı pıyasasının bu olduguna ınanıyorum nettekı ılanlara bakıorumda resmen ucmuslar hala kafama gore bır araba alamadım ve sureklı fıkır degıstırıyorum bu ara 2 model arasında kaldım honda civic hb 1.8 i-vtec yada sıfır ford focus titanium beyaz sunrooflu:D arasında kaldım sedan cıvıcte olabılır ama yakıt tuketımı hb cıvıcten sehırıcı0.4 daha fazla yakıyo 1.6 olmasına ragmen anlayacagınız ne yapacagımı bılmıyorum
All For You COROLLA!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #32 : Şubat 04, 2011, 19:59:50 »
ben şuan aracımı yenileyecek olsam ya 2003 avensis ( lpg siz alıp kendim taktırmak şartıyla) ikinci tercihim seat cordoba s-rider 1.4 dizel ( bu araçta son derece donanımlı ve dizellerin fiyatı gayet uygun kalite olarakta alman kalitesi.
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Şubat 04, 2011, 20:18:09 »
3. sıradaki tercihin tartışmasız en doğrusudur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • coro 97's
« Yanıtla #34 : Şubat 05, 2011, 15:43:41 »
bence honda civic derim chip tuning te yaptırdığın zaman adrenalinn doruuna ulaşıcağından eminim  eski arabam honda civic 1.6 ies çok memnundum ama toyotadan da vazgeçemeyince 97 model corolla aldım tavsiyem hodna ;)
ertunç

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • 128 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Şubat 05, 2011, 19:00:21 »
madem ki bu iki araç arasında kalmışsınız, benim tavsiyem ford focus olacaktır.
civic performans olarak daha iyidir ama focus daha kullanışlı, hem her ne kadar satıcı olmasanız da aracınızın ikinci el değerini de üdşünmelisiniz, bu yönden de olaya bakıldığında en mantıklısı focus bence.
ama ben hala auris elegant derim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Temmuz 18, 2011, 12:13:42 »
bence ford focus titanium veya ghia sedanlar çok iyi
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Temmuz 18, 2011, 13:14:08 »
ben olsam auris ve civic arasında bir tercih yapardım ki hondaların 6 senelik garantisi var yani 2008 model bi civic daha 3 senelik bi garantiye sahip olacaktır. ailemizde bir toyota verso bir de honda jazz var. senelerdir japonlardan şaşmadık ve pişman da olmadık. arkadaşım 3 senedir civic i lpg li kullanıyor ve henüz hiçbir sorun yaşamadı , lpg için civic i öneririm. auris te çok beğendiğim bir araba , hem kullanımı civic e göre daha pratik ve servis ve sorunsuzlukta toyota çok az da olsa honda nın önünde.. ancak yeni nesil toyotalarda lpg biraz sıkıntı yaratabiliyor diye biliyorum.. o yüzden benim tercihim civic olurdu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Temmuz 18, 2011, 13:18:19 »
madem ki bu iki araç arasında kalmışsınız, benim tavsiyem ford focus olacaktır.
civic performans olarak daha iyidir ama focus daha kullanışlı, hem her ne kadar satıcı olmasanız da aracınızın ikinci el değerini de üdşünmelisiniz, bu yönden de olaya bakıldığında en mantıklısı focus bence.
ama ben hala auris elegant derim.
civic 2. el değeri olarak focus tan daha avantajlı bence.. c sınıfında en az kaybettiren benzinli araçlardan biri civic(ayrıca focus un yeni kasası çıktı bu da eski kasaya 1000-1500 tl eksi değer getirir)