0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ford sorunlu demişsiniz ben eğer comfort extra auris deseydiniz auris diyecektim. ama titanium seçeneği daha uygun geldi. işyerimden aynı vardiyadki bir arkadaşım 2008 de 0km focus gia aldı 2009da garantiyi bozarak tüp taktı hiçbir sorun çıkmadı çok memnun bense toyotadan çok memnunum karar sizin ama mazda3 ü ikinciel piyasasından dolayı tavsiye etmem.
Mazda 3'ün 1 önceki neslini 1 hafta kadar kullanmıştım, düşük km'de olmasına rağmen aracın içierisinde oldukça fazla ses vardı radyo kapalı rahatsız olmamak mümkün değil, lpg ile ufak tefek arıza ışıkları vs. oluyordu ama bariz sorun çıkarmamıştı, performans olarak oldukça kısa oranlı bir şanzumanı vardı dolayısıyla performans olarak tatmin edici olsa da ekonomi yapmayı oldukça zorlaştırıyordu yani ortalama 1.6 araçlardan 5. vites 100 km/s'de 300 400 kadar fazla devir çevirmekte. Impreza zaten oldukça riskli, Suzuki swiftin 4x4 olması kadar alakasız C kompakt 4x4 bence. Auris'le focus arasında maddi olarak focus zarar ettirir gibi geliyor bana malum olan kasa yenilenmesinden ötürü, araç olarak düşünürsek dizelde avantajı olabilir ama benzinli olarak focusun 1.6 benzinlisinin normal bir 1.6 araçtan fazla yaktığını düşünüyorum, 2 3 defa 1 2 günlük süre zarflarında kullanma imkanım oldu organizasyonlar sebebiyle konsolu detaylı inceledikçe zaman geçirdikçe malzemelerin kaliteizliği fazlasıyla dikkat çekici kullanılan malzeme auris'le boy ölçüşemez, benim kullandığım araçlar biraz alt donanımdı muhtemelen ama gene de focusu altına batırıp çıkarsan da focus, yani listede en mantıklı gözüken tercih auris bence, Kişisel olarak herkezin kendine göre mantıklı alternatifleri çıkabilir ama bu listedeki araçlara eşit mesafeden bakıldığında en mantıklı zarar ettirmeyecek seçenek Auris'tir bence.
gökhan kardeş,eğer 2nci el düşünüyorsan buyur bi bak istersen...madem "bir toyota aşıgısın" arac arkadaşıma aittir...http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-auris-2008-model-19000-km-de-satilik-toyota-auris/detay/?source=directSearch
Auris ikinci el alıcaksanız elegant donanımlısını alın derim...çok da aceleniz yoksa iyi arayın, elbet temiz bi tane denk gelir...
madem ki bu iki araç arasında kalmışsınız, benim tavsiyem ford focus olacaktır.civic performans olarak daha iyidir ama focus daha kullanışlı, hem her ne kadar satıcı olmasanız da aracınızın ikinci el değerini de üdşünmelisiniz, bu yönden de olaya bakıldığında en mantıklısı focus bence.ama ben hala auris elegant derim.