0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sen bilirsin kontrol ettirmekte fayda var [/quote] 1996 Corolla XLi arabam var araba servisteyken deneme sürüşüne çıktık. Usta arabanın kayışlarının değişmesini istedi servise sordum 295 YTL malzeme+ işçilik dahil fiyat verdiler .Araba 99.400 Km de ben alalı üç yıl olacak.Bilgi verirseniz sevinirim. Orijinal malzemeyi servis dışında bulabilirmiyim
Kayışlarda denso marka çok kalitelidir Bilya GMB marka devir daimi isterseniz servisten alabilirsiniz Ben böyle yaptım hiçbir sıkıntı yaşamıyorum inşallah sizde yaşamazsınız. [/quote] Malzeme+ işçilik maliyeti ne olur fikriniz varmı ? teşekkürler
Aracım 97 model corolla gli 130.000 km'de triger kayışı hiç değişmedi. Ancak bu hafta değiştireceğim.Toyota önceleri 150 bin km'ye kadar değiştirilmesini öneriyorken şimdilerde 100 binde değiştirilmesini öneriyor. 200 liralık değişim ücretini vermeyip 1000 liralık tamirata katlanmaya deymez[/quote]93-98 model 1.6i corollalarda triger kayışı koptuğunda motora bi zararı yoktur sadece yolda kalırsın
93-98 model 1.6i corollalarda triger kayışı koptuğunda motora bi zararı yoktur sadece yolda kalırsın[/quote]Bende öyle biliyorum
utku eminmisin olmadıgından bak ben bunu bilmiyodum ama baska arabalarda komple motor yaptırıyorsun[/quote]eminim ısrarla servise sordum öyle olduğunu ve o şekilde 3-4 araca triger kayışı takdılarını söylediler