Gönderen Konu: Eskişehirde kar kendi çekimlerim :)  (Okunma sayısı 2360 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Eskişehirde kar kendi çekimlerim :)
« : Ocak 22, 2011, 00:21:10 »
Eskişehirde kar yağdığında ilk arabayı temizledim 2. olarak çok sevgili TCT ailesine paylaşmak üzere fotoğraflar çektim nekadar balkondan çekimler olsada :) Bazıları bulanık çıktı gece modu biraz hassasmış bunu öğrendim tripod kesinlikle şart :)

Balkondan olunca çekilcek açı alan vs dar oluyor :)

Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

Eskişehirde kar kendi çekimlerim :)
« : Ocak 22, 2011, 00:21:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
Ynt: Eskişehirde kar kendi çekimlerim :)
« Yanıtla #1 : Ocak 22, 2011, 00:25:27 »
Keşke buralarada yağsa fotolar için teşekkürler kendimi birden klip çekiyormuş gibi hissettim slow tarzı :D :D
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Ocak 22, 2011, 00:30:50 »
Keşke buralarada yağsa fotolar için teşekkürler kendimi birden klip çekiyormuş gibi hissettim slow tarzı :D :D

Burda yağalı çok oluyor :) Valla böyle yağmasındansa hiç yağmaması daha iyi yağdı çok sevindim 1 gün sonra okula bisikletle gitmeyi düşünyordum sabah kalktığımda vıcık vıcık suydu ve yağmur yağıyordu çok moralim bozulmuştu :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 22, 2011, 01:06:41 »
yakın zamanda gelirsem senin o taraflara ufak bir tripodum var onu hediye edeyim :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Ocak 22, 2011, 01:17:35 »
yakın zamanda gelirsem senin o taraflara ufak bir tripodum var onu hediye edeyim :D

Teşekkür ederim :lol: Ya gece modu çok hassas deli oldum bende eklerken en bulanıklarını eklemişim yahu :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '05
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 22, 2011, 09:07:45 »
Güzel paylaşım.. O günden sonrada kar yağmadı bizde bekliyoruz kar yağsın diye ama nerde...
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ocak 22, 2011, 09:28:25 »
Sivasada bir kere yağdı...ondan sonra her taraf buz oldu :D kurtulamadık gitti buzdan...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ocak 22, 2011, 10:12:34 »
es es es ki kiki  :D ben bir geldim gitmek istemedim eskişehir den :) babam bile anadolu üniden mezun 82 de mezun olmuş o bile öve öve anlatır :D ama ercüyle görüşemedik :( evlerimiz 300 metre arasıymış :)
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '05
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ocak 22, 2011, 10:54:34 »
Sizin evler nerlerde Mustafa-Ercü, hangi mahalle ??
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ocak 22, 2011, 10:58:03 »
bende lisede 1 yıl eskişehirde okumuştum, atatürk lisesinde
evimizde 7 ler parkının yanıdaydı
Ercü biraz fazla resim koyda hasret giderelim bari

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ocak 22, 2011, 11:02:28 »
Bi İstanbul'a yağmadı gitti şu kar..
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İsyankar Toyotacı :)
« Yanıtla #11 : Ocak 22, 2011, 11:48:50 »
bu yıl kar göremedik göremiycezde ah be bol bol yağmur var burda, kan gövdeyi götürüyo valla 2 gün aralaıksız yağma potansiyeli var bodrumun :) :) :) neyse ercü seneye kar yaüınca geliyimde eskişehire bi kartopu oynayalım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Ocak 22, 2011, 12:27:15 »
Güzel paylaşım.. O günden sonrada kar yağmadı bizde bekliyoruz kar yağsın diye ama nerde...

Teşekkür ederim :) Dediğim gibi ertesi gün okula bisikletle gitmeyii düşünüyordum birazda buz tutarsa ben yolda giderken baya eğlenirim diye düşünüyordum ve onun hayaliyle yatmıştım kalktığımda su olmuştu :D

Sivasada bir kere yağdı...ondan sonra her taraf buz oldu :D kurtulamadık gitti buzdan...

O bile güzel ben lastiklerin havasını indirir yeri kavrasın diye yine binerdim ama yookk buzda yok karda yok :D

es es es ki kiki  :D ben bir geldim gitmek istemedim eskişehir den :) babam bile anadolu üniden mezun 82 de mezun olmuş o bile öve öve anlatır :D ama ercüyle görüşemedik :( evlerimiz 300 metre arasıymış :)

Eskişehir güzel küçük ama kocaman bir şehir :) Anadolu üniversitesi ahh ahhh ilk klübüm :) He yaa görüşemedik yaa o kötü oldu Kayserilerden kalkıp buralara kadar geldin ama görüşemedik :(

Bizimki Ali Fuat Güven caddesinde Mustafa abinin arkadaşının evi  bizim caddenin ilerisindeki köprüden sağa dönünceymiş :)

bende lisede 1 yıl eskişehirde okumuştum, atatürk lisesinde
evimizde 7 ler parkının yanıdaydı
Ercü biraz fazla resim koyda hasret giderelim bari

Ooo güzelmiş Atatürk lisesi güzeldir Kemal abicim :) Yediler parkıda çok yakın orası :) Bugün belki fotoğraf çekmeye gideriz arkadaşlarla ozaman koyarım :)

Bi İstanbul'a yağmadı gitti şu kar..

Burayada pek hayırlı yağmadı TAşkın abicim :)

bu yıl kar göremedik göremiycezde ah be bol bol yağmur var burda, kan gövdeyi götürüyo valla 2 gün aralaıksız yağma potansiyeli var bodrumun :) :) :) neyse ercü seneye kar yaüınca geliyimde eskişehire bi kartopu oynayalım :)

Ooovv baya iyiymiş orası yaaa :) Valla olur bisikletinide getirde binerük burda :) Askerlik nasıl gidiyor abicim ???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #13 : Ocak 22, 2011, 12:30:35 »
askerlik abisi bide bodrum yani nasıl olsun :) :) :) ama kış olduğu için bi tadı yok iple yazı çekiyoruz..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ocak 22, 2011, 12:32:52 »

O bile güzel ben lastiklerin havasını indirir yeri kavrasın diye yine binerdim ama yookk buzda yok karda yok :D

olmadı ercü..... hatalı bilgi... şahincilerdenmi öğrendin bunu sen yaa :D
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Ocak 22, 2011, 12:35:03 »
askerlik abisi bide bodrum yani nasıl olsun :) :) :) ama kış olduğu için bi tadı yok iple yazı çekiyoruz..

Bodrum bodrum :) Hayırlısı olsun abicim valla güzel yerde askerlik yapıyorsun :)

olmadı ercü..... hatalı bilgi... şahincilerdenmi öğrendin bunu sen yaa :D

Hayır discovery channeldan abicim adamlar antartikaya land cruiserlarla gidiyorlar buzda yeri kavarsın diye indiriyorlar sonradanda kolay bi yöntemle şişiriyorlar...

Yöntemde lastiklerin çevresine ya benzin yada gaz döküyorlar ateşe verdiklerinde yanmadan lastik şişiyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #16 : Ocak 22, 2011, 12:36:53 »
adı bodrum abisi askere gel anlarsın :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ocak 22, 2011, 12:39:01 »
Biz genelde vişnelikte kaldık. ercü en güzelini tarif etmiş evin. odunpazarında da ev vardı lisenin arkasında orda da kaldık. sonra espark kanatlı esnaf sarayı doktorlar hamam yolu çukur çarşı v.s v.s v.s :D en sonda izmite gittik buzlu truzimle akşam geldik yine 2 gün takıldık eskişehirde ve döndük. Hayatımın en güzel 10 günü diyebilirim :)
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Ocak 22, 2011, 12:41:11 »
ercü yanlış anlamış olsan gerek çünkü buz ve kar koşullarında lastiği şişirmek lazım ve tabanının daha dar olması lazım lastiğin havasını indirirsen daha çok kayar :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Ocak 22, 2011, 12:44:01 »
ercü yanlış anlamış olsan gerek çünkü buz ve kar koşullarında lastiği şişirmek lazım ve tabanının daha dar olması lazım lastiğin havasını indirirsen daha çok kayar :D

Abi adamlar hız yapmıyorki lastiğin bütün yüzeyini kullanıp buzda gidiyorlardı. Hatta oyuklardan geçerken lastikleri söküp dediğim yöntemle şişiriyorlardı.