0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Keşke buralarada yağsa fotolar için teşekkürler kendimi birden klip çekiyormuş gibi hissettim slow tarzı
yakın zamanda gelirsem senin o taraflara ufak bir tripodum var onu hediye edeyim
Güzel paylaşım.. O günden sonrada kar yağmadı bizde bekliyoruz kar yağsın diye ama nerde...
Sivasada bir kere yağdı...ondan sonra her taraf buz oldu kurtulamadık gitti buzdan...
es es es ki kiki ben bir geldim gitmek istemedim eskişehir den babam bile anadolu üniden mezun 82 de mezun olmuş o bile öve öve anlatır ama ercüyle görüşemedik evlerimiz 300 metre arasıymış
Sizin evler nerlerde Mustafa-Ercü, hangi mahalle ??
bende lisede 1 yıl eskişehirde okumuştum, atatürk lisesindeevimizde 7 ler parkının yanıdaydıErcü biraz fazla resim koyda hasret giderelim bari
Bi İstanbul'a yağmadı gitti şu kar..
bu yıl kar göremedik göremiycezde ah be bol bol yağmur var burda, kan gövdeyi götürüyo valla 2 gün aralaıksız yağma potansiyeli var bodrumun neyse ercü seneye kar yaüınca geliyimde eskişehire bi kartopu oynayalım
O bile güzel ben lastiklerin havasını indirir yeri kavrasın diye yine binerdim ama yookk buzda yok karda yok
askerlik abisi bide bodrum yani nasıl olsun ama kış olduğu için bi tadı yok iple yazı çekiyoruz..
olmadı ercü..... hatalı bilgi... şahincilerdenmi öğrendin bunu sen yaa
ercü yanlış anlamış olsan gerek çünkü buz ve kar koşullarında lastiği şişirmek lazım ve tabanının daha dar olması lazım lastiğin havasını indirirsen daha çok kayar