Gönderen Konu: Eskişehirde kar kendi çekimlerim :)  (Okunma sayısı 2359 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: Eskişehirde kar kendi çekimlerim :)
« Yanıtla #20 : Ocak 22, 2011, 13:21:07 »
tamam işte hız yapmak için değil hareket etmek için bile şişirmek lazım.. o işi araştır bak biraz.
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 22, 2011, 13:21:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 22, 2011, 13:31:46 »
tamam işte hız yapmak için değil hareket etmek için bile şişirmek lazım.. o işi araştır bak biraz.

Abi kaç saattir videoyu arıyorum hiç bişi yok :wacko:
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #22 : Ocak 22, 2011, 14:27:07 »
ya çok zorlama google amcaya gir, "karda lastik" yaz o bile seni sonuca götürebilir :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Ocak 22, 2011, 14:41:32 »
heryerde arttırılmalı diyor abi ya :wacko: iyide adamlar inik geziyordu adım gibi eminim hatta oyuklardan geçerken şişiriyorlardı. Bide mantık yürütüp düşünürsek insanı ele alalım yumuşak tabanlı bot giyersemi daha kolay yürür yoksa askeri postalda olduğu gibi sert tabanlı bot giyersemi rahat yürür burdan hareketle lastikler şişirilince sertleşmiyormu abicim indirincede yumuşamıyormu sert konumuna göre hep bunu düşünürüm ben belki saçma bişi ama bu hep aklımda oluyo :wacko:
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #24 : Ocak 22, 2011, 14:47:19 »
aynı şey değil ercü, hem zaten karda yürümeyi düşün o zaman da kendini çürütüyor.. karda buzda inik lastik, geniş tabanlı lastik falan yüzeyi genişleteceğinden kaymaya neden olur, kızak gibi, kayak gibi..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ocak 22, 2011, 14:51:38 »
ercü halaa bu konuyumu tartışıyoruz yaa :D karda lsatiğin havasına inermi canım kardeşim...mantığını felan napacan :D teknik veriler lastiğin havası indirilmez diyor işte :D
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Ocak 22, 2011, 15:10:59 »
aynı şey değil ercü, hem zaten karda yürümeyi düşün o zaman da kendini çürütüyor.. karda buzda inik lastik, geniş tabanlı lastik falan yüzeyi genişleteceğinden kaymaya neden olur, kızak gibi, kayak gibi..

Peki tamam yahu öyle olsun Doğrudur ben izlediğim için o düşünceye sahibim yıllardır teknik verilere boynumuz kıldan ince :D ben şu videoyu buluyım bi ara :D

ercü halaa bu konuyumu tartışıyoruz yaa :D karda lsatiğin havasına inermi canım kardeşim...mantığını felan napacan :D teknik veriler lastiğin havası indirilmez diyor işte :D

Tamam sustum abicim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ocak 22, 2011, 15:28:17 »

Tamam sustum abicim :D

susma ercü konuş yaa... ama lastiklerin havasını indirme başka şeyler konuş :D
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Ocak 22, 2011, 15:36:03 »
susma ercü konuş yaa... ama lastiklerin havasını indirme başka şeyler konuş :D

Ozaman ben test çöziyim sonra msne geliyim lak lak yapalım :D geyük forever :D :D :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Ocak 22, 2011, 15:38:07 »
Ozaman ben test çöziyim sonra msne geliyim lak lak yapalım :D geyük forever :D :D :rofl:

şansını kaybettin koçum :D bugün cumartesi ben birazdan kaçar mesai bitiyor :D pazartesini bekleyecen lak lak için :D :D
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Ocak 22, 2011, 15:42:50 »
şansını kaybettin koçum :D bugün cumartesi ben birazdan kaçar mesai bitiyor :D pazartesini bekleyecen lak lak için :D :D

Ben bunun üstüne hem soğuk su hemde 20 tane test bitiririm Msnde buluşacaz Osman kaptannnnnnnn :D :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '05
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ocak 22, 2011, 22:10:40 »
Biz genelde vişnelikte kaldık. ercü en güzelini tarif etmiş evin. odunpazarında da ev vardı lisenin arkasında orda da kaldık. sonra espark kanatlı esnaf sarayı doktorlar hamam yolu çukur çarşı v.s v.s v.s :D en sonda izmite gittik buzlu truzimle akşam geldik yine 2 gün takıldık eskişehirde ve döndük. Hayatımın en güzel 10 günü diyebilirim :)

Anladım. Bende Sakarya Göbeği'nin oradayım. Aytaç (Seylap)'tayım. Birazda ben foto koyayım o zaman :)
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '05
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ocak 22, 2011, 22:24:24 »
Eskilerden Özlenen kareler

Porsuktan Don Bir Kare

Vilayet meydanı

Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.