Gönderen Konu: Balatalar Neden öter?  (Okunma sayısı 23889 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
Balatalar Neden öter?
« Yanıtla #40 : Mart 31, 2008, 02:27:38 »
eveeeet tekrardan balata sesiyle aranızdayım:))) bir ara kesilmişti bu ses.çok kısa bir süre içinde yine başladı.en yakın zamanda bir randevu ayarlayıp toyota plaza'da olacağım.bu hafta içi olarak düşünüyorum.yollarda dikkat ediyorum ve diğer yeni corolla ve auris'lerde birçok kez denk geldim bu balata sesine.toyota'nın bu kronik vakasına köklü bir çözüm bulması lazım.servise bir kere gittim olmadı,şimdi gidince de olmazsa toyota merkezle direkt irtibata geçip çemkireceğim.Murat Bey ben aracı sakin kullanıyorum.incitmemeye dikkat ediyorum.
2008 Corolla D-4D
Zalim zulmünü eder,kader ise adaletini...
Ne mutlu "TÜRK"üm diyene...

Toyota Club Türkiye

Balatalar Neden öter?
« Yanıtla #40 : Mart 31, 2008, 02:27:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Balatalar Neden öter?
« Yanıtla #41 : Nisan 14, 2008, 11:20:56 »
arkadaslar  oncelikle merhabalar 2008 aracımda aynı proglemler var daha 2100 km ve 3 defadır servise gidiyorum 2 defa genel merkeze mail attım bir defa aradım ama sonuc hala aynı aracı servise alıyorlar
hep aynı servisten cıkıyorum ertesi gun otme baslıyor ama ikli gibi degil bayagı azaltılar ama cozum yok
zannedersem   servisi arıyorum izlemeye devam edin bir daha dlursa getirin cevaba bak ne guzel dimi arkadaslar yeni arac alıyorsunuz servisten cıkmıyorusunuz. bu hafta sonu gene servisteydim aracı aldılar
test surusunde sesi duydular gene islem yaptılar daha sonra test surusune beraber cıktık 3 defa aynı ses geldi
normal oldugu soylendi tam bir geyik bugun genel merkeze bir daha mail attım sanırmı aracı tekrar alacaklar bu hafta servise ALLAH hepimize sabır versin...benim bu ikinci toyotam ilkini takasa verim bunu aldım ama pismanmısınız deseniz evet digerinide sıfır almıstım 300.000 km de verdim keske vermez olaydım.(Toyota nın kalitesine guvendik)hic bir sorunu yoktu..  ben cozum bulacaklarına inanmıyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Şu anda paylaşacağım kişisel bir iletim bulunmuyor
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 7 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Ynt: Balatalar Neden öter?
« Yanıtla #42 : Kasım 22, 2016, 17:03:25 »
Bende de sıfır aldığımdan beri vardı, balataları değiştirdim ve yeni balatalarda sesten eser kalmadı.