0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Taha bey, ne yaptınız probleminiz çözüldümü. Benim ön panelden gelen ses yeniden başladı. Balata seside artmaya başladı. Artık toyota merkezi arayıp ağzıma geleni söylemek icab edecek herhalde.[/quote]iş nedeniyle şehir dışındayım ve aracı servise bırakamadım.garajda yatıyor.29 ocakta döneceğim istanbula.ancak o zaman bırakabileceğim servise.sizin sorun çok can sıkıyor hakikaten ya.nedir bu böyle
Arkadaşlar 2008 bir araçtan bahsediliyor!!! Balatalardan, frenden nasıl ses gelir? Mümkün değil bence!!! Ya çok çamurlu bir yola girdiniz, ki girseniz dahi bu ses gelmez ve hızla seyir halindeyken yapacağınız ani bir fren, balatadaki çamuru temizler, tozu atar. Bu kadar da gürültü çıkarmaz. Bence ne işiniz olursa olsun ihmale gelmez, hemen arabanızı bir an önce şikayet mi edersiniz, servise mi götürürsünüz bilemem ama tedbirinizi bir an önce alın derim. Teknik bir hata diyorum ben! Servis kağıtlarınızı ve diğer dökümanları iyi saklayın! Eğer çözüme gidilmezse tüketici derneğine başvurup yenisiyle bile değiştirilebilir!!! Sonuna kadar hakkınızı arayın![/quote]evet malesef 2008 model bir araçtan bahsediyoruz.çamur veya pis yoldan kaynaklanan birşey değil Yasemin hanım,son derece eminim.ayarsızlık ve düşük kaliteli malzemeden oluyor muhtemelen.servise gittim ve biraz zımparaladılar ve hafif kesilir gibi oldu ses.bir türlü gidemedim kaç haftadır.inşallah bu haftaiçi gideceğim.bir an evvel kafamdan silmek istiyorum şu problemi.o ses çok canımı sıkıyor.servis şu ana kadar ters bir davranışta bulunmadı,gelin halledelim dediler.bakalım şimdi gittiğimde de çözüm üretemezlerse ve tatmin edemezlerse beni,toyotanın merkezine başvuracağım.servis şimdilik elinden geleni yapıyor.verecekleri cevaba göre veya yapacaklara işleme göre şekillenecek durum.