0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim en hoşuma giden araçlardan biri 2003 sonrası avensisler,şuan aracımı değiştirecek olsam hiç düşünmeden 2003 avensis alırdım ve piyasa da çok temiz avensisler var,alacağım araca uzun yıllar binerim diyosan bence biraz daha sabır biraz daha fazla birikim gerekirse borç harç avensis almanı öneririm.GÜZELLİK ABİDESİ SIFIR GİBİ http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-kazasiz-boyasiz-ve-degiseni-yok-tamamen-orjinal-42117843/detay
Serhat arkadaşım,Avensisi bende hiç tanımıyordum. Allah yardım etti, ulaşamam dediğim avensisimi aldım. 99 Sol Extra Otomatik var bende. Benim ilk düşüncem de vectra idi. İyiki avensisi almışım diyorum. Bence süper bir araç. Hele sessizliği çok hoş. Temiz bulursan kaçırma derim. Kalite belli ediyor kendini. Tam konfor arabası. Benim araç 0,300 - 0,250 yakıyor. Daha sorun olursa cevaplarım. İnşallah iyi bir araç bulursun.
Murat Yıldız hocam,Gerçekten haklısın. Ne garip bir piyasa var. Hiçbir aracı küçümsemiyorum. Paran kadar araç alabilirsin. Fakat burda daha değişik bişe var. Adam 15 bin TL'ye avensis alır, yemediğin eleştri kalmaz. Ama aynı fiyata 1 sene sonra dağılacağı yada masraf çıkaracağı kesin olan araç alsa bravo derler. Amaç o an en az yakan dizel almak mı? Kriter ne? Ben çözemedim...
Ben 2004'ünü 25 e aldım.