0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fiat lineanın görünümünü beğenmedinizde şu hiç kimsenin beğenmediği yeni tipsiz corollayı mı beğendiniz yoksa. farlarını kenarlara taşırarak geniş araba görünümü vermişler sizde lineadan çok geniş bir araba zannetiniz herhalde teknik verilere bakarsanız corollanın uzunluk ve yükseklik bakımından lineadan daha kısa olduğunu genişliğininde sadece 3 cm. geniş olduğuna bakmadığınız belli. Yine ezbere yine ezbere. Özellikten bahsediyorsunuz. Hiç bir özelliği olmayan corollayı 40 000 ytl. den aşağı alamıyorsunuz. Linea nın özelliğinin yarısı yoktur. Linea nın motoru daha üstün, 10.4 sn. 9,2 sn. Özellikleri daha fazla, Yol tutuşu daha iyi, frenleri daha iyi. eee toyotanın neyi kaldı para verecek. virajlarda çabuk savrulmak için mi 5000 ytl. fazla para vereceğim. Yoksa Önündeki ve arkasındaki etiketi için mi. Hem fazla para vereceğim hem herşeyi kötü olacak. Buna da ben para vermem. buna teknik bilgiden yoksun kişiler para verir. Hani bir şey alırken ağırsa daha iyi imajı vardır ya onun gibi birşey. neyse sizin arabanız bana benim arabam banadır.