0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
koydurmadım bu arabanın limiti benim
senin daha güzel abi değer 100kmde 7 litre yakmışsın hem de şehir için yuh nerden aldın gazı abi ?
Böyle diyeceğini tahmin etmiştim Fazla sevinme sen yinede , ondan sonra her hafta sonu izmir-ankara yaparsın. =)))
Türkayım ben ilk fullediğimde Opetten aldım ama km olarak çok az yaptı o sırada LPG ayarımda iyi değildi , ayar yaptırınca Shell den aldım onunla epey km yaptım işte
80tl ye geliniyor be erdem izmir yapmam belki ama çeşitli illere gezmeye gidebilirim shellin gazı çok iyi ya mesut abi.. keşke diğerleriyle aynı para olsa.. ucuz gaz falan almam sürekli shell alırım valla
1.3 yakar abi tasarruf bekleme 1.6 nazaran , bende geçen aksam 20TL ye 107 km gittim şehir içi
yok be tunç... şehir dışında 11 kuruş yakıyorum...daha bundan ekonmiği olurmu hiç yakıt konusunda çok memnunum valla
tebrik ederim türkay abi sonunda tasarruf sağladın
canım kardeşim sehir dışında bizde o kadar yakıyoruz, sen iyisimi sat xe.i , GL.i al
daha belli değil Seçkin bu sehir dışıydı, ben biraz izmirde dolastırayım 9.0+ yaksın bak noluyor
5-30 candır
Çok iyiymiş ama yaa neredeyse benim araba kadar az yakıyor...
benim değerleri yakalamaya az kalmış az daha düşürürsen 1.3 le aynı yakacan türkay...ama ben geçen 2.33 ten 35 liralık tüp aldım şehir içinde 75 km gitti...inanılır gibi değil...yani km hesabına göre 100 km 20 lt yakmış oluyor para hesabına göre de 46 kuruş inanılacak gibi değil...ama bu tüp bittikten sonra 40 liralık tüp alıp şehir dışına çıktım 200 km yi geçti daha bitmedi tüp...bi yanlışlık var bu işte ama çözemedim gitti...
5/30 yag olayına takıldım ben ford araçlara koyuluyor biliyordum ben.5/30 tam sentetik bir yagdır.Acaba yagda eksilme felan varmı .Biz yıllardır TOYOTA YA 10/40 koyarız.eger daha iyi oluyorsa bir dahaki sefere 5/30 koydurayım.Yakıt olayına gelince bence çok süper bir durum bundan iyisi şamda kayısı diyorum .
türkay abi şehir içi tasarrufu biraz zor sağlar gibi
abi 1.94ten aldığım gazla 12kr yaktı yalnız sen 11kr yaktığında kaç paradan almıştın gazı bir de ne biçim yakmış şehir içinde ya, ben hiç sakin kullanamam şehir içi, bolca gazlarım ona rağmen 30tl ile 150km yapıyor (shellden alınanla da ucuz milangazla da) bir kere zorladım 30tl ile 170 yaptı ben de gazlamaya karar verdim 20 tl için değmez bu arada bitmemesi lazım zaten abi, 40tl gaz ile şehir içi 200 yapıyorum hep, kmde 20kr oluyor.