0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
madem satlılık alana hayırlı oslun diyelim. bmw ye benzeten çok bu aracı, benim carinanın arkasındaki nal gibi toyota amblemini gördükleri halde sormuşlardı. aracınız hakkında nacizane fikrim motor kısmındaki kırmızılar siyah olsa daha iyi olurmuş sanki, ön tampon pek yakışmamış bana göre, bagaj kapağındaki amblem ve stopların rengi hoş olmamış, haricinde jantlar hoş arabanın basıklığı kıvamında genel olarak iyi, km si de baya düşükmüş
aracınızı beğenmediğimi söylemedim zaten zevkler tartışılmaz iyi bilirim, emek verilmiş belli, aracın dayanıklığı konusunda hem fikiriz, benimki 247 bin km oldu, sizin km ile oynandığınıda ima etmedim, yanlış anlaşılmamışımdır umarım. carinamı çok severim bende bakımlarını serviste yaptırırım, sürüş zevkine diyecek yok, onun için de ne kadar yaktığıda çok önemli değil. 4 yıldır bu araca sahibim ve hala doyamadım önümüzdeki yılda komple bir revizyon düşünüyorum.
kimse kimsenin yazdıgını okumuyor sanırım.bu konuda dedimki baskı balatasını yeni değiştiren varmı.? yada ne kadara hangi marka kullandınız dedim ama kimseden cevap yok
Herkesin kendine göre bir bütcesi var tabiki..
Aykut bey , ne kadar bütçe ayırmak lazım araabayı böyle güzel hale getirmek için ?
Benim harcadıgım 8 bin i bulmustur yusuf abi sunroof ve dösemeler 4 bin tl jant lastik 2.5 geri kalan inci boncuk hatta 8 ide gecmistir diyebilirim.
epey varmış , o zaman masraf etmek yerine senin arabayı satın almak en akıllıca hareket olur diyorum
Bencede mantıklı haftaya vakumlu kapı uygulaması yaptıracagım kapı dösemelerinin içine elyaf tarzı bi malzeme koyuyorlar kapılar daha dolu oluyor fitilleri silikonlu fitillerle değiştiricem torpido altı izolasyon yaptırıcam motor sesi tamamen kesilsin diye. rüzgar sesi canımı sıkıyor biraz 140 km hızla giderken sesi belli ediyor. kimi abilerimiz aynalardan falan demis ama zannetmiyorum bakalım haftaya görücez nasıl olacak
Aracınız güzelmiş Aykut Bey, Corona tamponu da yakışmış bana göre..Biz de kapı saclarına içten yapışkanlı zift yaptık(rulo şeklinde satılıyor, 1-2 mm kalınlığında), kapı döşemesinin içine de siyah yalıtım süngeri yapıştırıp kapattık..(sadece arka kapılara yapabildik), arkada oturan daha sessiz diyor..Bu arada benim de benzin yakma test işlemi sona erdi, 2 defa yaptım, ilkinde yarıya yakını şehir dışı gibiydi ondan olsa gerek km de 46 krş yaktı, ikinci denemede hep şehir içiydi 64 krş yaktı..problemin gaz sisteminde değil genel olduğu anlaşıldı, şimdi problem nerededir diye bakacağız, hiç başına gelen oldumu, fikri olan varmıdır, subaplara bidaha mı baktırsam acaba...
Arkadşalar artık başka bir japon markası olan Subaru aracımla sizlerle birlikte olacağım..İlk göz ağrım olan Carina mı sattım..