0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kutunun içini nerden buldun ya sensor diye yazar beyinde 1 2 3 4 diye numaraları vardır
osman kardeşim bu bütün bimlerde mi var_? bende alabilirim ..
bunları bende gördüm osman abi ama zahmetli bir iş gibi geliyor tamponlar kesilecek mi takmak için bi de ekranı montajlamak lazım nasıl olacak hiç bir bilgim yok yoksa hiç kaçırmam
kutunun içinden delmek için matkap ucu çıkıyormuş zaten...4 tane delik delinecek...sonra sensörler oraya monte edliecek...beyinde bagaja sabitlenecek...en sonada ekranı ön konsola götürmek kalıyor...kapı eşiklerinden kabloyu öne çektikten sonra ekranı istediğin yere koyarsın ama en mantıklı yer ön sol direğin dibi gibi geliyor bana...
yarın bi gidip bakayım abi neymiş nasılmış olmadı trafik seti alır çıkarım
erken gitmen lazım...millet sabahın köründe gidip alıyormuş..ben işe gitmeden önce bime uğrayacam eğer bulamazsam tüm yetkilerimi kullanıp eşimi dostumu araycam torpil kullanacam
sabah dershaneye gidiyorum abi saat 7.30 8 gibi dışardayım :Diş pederden para almak:d
istanbulda da aynı gün mü acaba satışı ....
istanbulda olup olmadığını bilmiyorum hakkı abi...ama düşünüyorsan almayı ben sana alıp yollarım...
bu akşam bim' e bakayım yoksa Osmanım gönderiyor galiba bu arda osman jantlar çok fena olmuş çoook
abi alacaksan ben burdan alıp yollarım. numaram var zaten sende...bana haber verirsin ihtiyaç durumunda...jant olayını karıştırma türkayın jantlar