0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Osman ben geçen ebaydan aldım park sensörü 19 dolara, bununda fiyatı iyiymiş ama fotoğraftaki ekranda 6 adet park sensörü görünüyor 3'ü önde diğer 3'de arkada, ama sensörler fotoğrafta 4 adet gözüküyor, eğer ekran doğru ekransa bu park sensörlerinden biri taktığında boşta kalıcak, çünkü park sensörlerinin beyninde 6 adet giriş vardır,öncelikle beyni kontrol et eğer 4 adet girişi varsa sorun yok demektir. montajı ben kendim yaptım sensörleri monte etmek falan çok basit ancak kabloları geçireceğin alanları sökmen gerek ben ayak dibi kapı kenarından dolaştırdım 2 3 saatimi aldı benimkide bundan bak teyibin hemen üzerinde
istanbulda olup olmadığını bilmiyorum hakkı abi...ama düşünüyorsan almayı ben sana alıp yollarım...
Geçen bizde Oktay abiyle bunu konuştuk Gebzede Abi sen canım tamponu nasıl deldin ya böle dandik bişe için
Baktım,Istanbuldada yanı detay ve sartlarda satısa cıkıyor.Ben alacagım. Insallah kalırsa..Osmanım tesekkurler kardesım konuyu actıgın ıcın
eyvallah osmanım düşünmen yeter
gecen sene yılbasında aldım bimden bende taktırdım güzel ürün ama takmaya 50 tl istiyor bir kaç yerde sordum en iyisi park sensörü satan yerden almak hemde takıyorlar 70 80 tl güzel park sensörleri var
arkadaşlar park sensörünün montajını yaptık diyelim, elektriği nereden alıyoruz?
stop ısıklarından alınıyor elektirik işi
sen evlenince hanım arabanı kullanmaya kalksızn bakalım tamponu deliyomusun delmiyomusun