0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
neden ille de gli? bence daha temiz bulunursa xei falan da alınabilir gayet
hakkı abi arada 2-4 bin tl gibi rakamlar dönüyorsa da ille de full mü diyorsun nedir yani, 50 liraya arkaları ve aynaları otomatik yaparsın, bir tek cam çevresinde krom ve kadife koltuklar eksik kalır
94-95-98'ler GLi, XEi, XLi farketmez 114 beygirdir. 95-96-97-98'ler Türk, 93-94'ler Japon'dur.93 GL'ler 93 hp'dir, 93 GLi'ler 114 hp'dir
yok be abi öyle söylememden kastım,bence öyle olması...orjinalini almak var,sonradan ekletmek var.aralarında fark var,turkei'm
ha special olur o zaman iş değişir, abs+airbag+4 kollu direksiyon falan.. onlar kolay iş değil.. ama dediğim gibi sadece gli diye çok kötü durumdaki, yüksek kmdeki arabalara 15 bin tl para istiyorlar ve şaka maka o paraya alan da oluyor
etmez abi o parayı kesinlikle etmez...http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-toyota-corolla-full-special-37048533/detay?buyur bu linke bak, git sahibine 15 teklif et, 16da buluşun al arabayı ama 16dan da bir kuruş fazla etmez.. kaldı ki bence 16 da etmez
haklısın.alsan bile satamazsın o fiyata.ben günlük bakıyorum gli lere.beyaz 114hp olanlara.bulursam almayı düşünüyorum.en önemli olan 114 hp ve beyaz olması.bu gli leri çok met ediyorlar.arkadasın var az bi kullandım (5-6 km) çok etkilendim.nasip olursa almayı düşünüyorum.
heyyy maşallah satıp beyaz alıcam hee yeter ama