0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Efsane deyimi boşuna bu arabalara söylenmediğini kulladıktan sonra anlarsınız,süper arabalardır bendede vardı 97 xei 2ay önce sattım, arabaya bakmak için gelen birisi direk arabanın sürücü koltuğunun sırt tarafı sol aşağıdaki kumaşına baktı deforme olup olmadığına galiba burdanda arabanın nekadar çok kullanıldığı anlaşılıyo
Surucu koltugunun sırt yaslama yerının sol atl kısmı alcak araba olması nedenı ıle bıl hassa ınerken el ıle destek alındıgından en cabuk zarar goren kısmıdır dogru
Aracın ne kadar kullanıldığını anlamak için, ilk olarak pedalların desenine bakın..
pedalın lastiğini değiştirmek zormu sence alperen?
Hakkıcım sence senden sonrakılere kac sene sonra sıra gelır
vala bilemiyorum abicimben aynı yerde,aynı işi yani termometre kalite kontrolu yapmaya devam ettiğim sürece yakındır
94-95-98'ler GLi, XEi, XLi farketmez 114 beygirdir. 95-96-97-98'ler Türk, 93-94'ler Japon'dur.93 GL'ler 93 hp'dir, 93 GLi'ler 114 hp'dir
Yanlışınız var 93 ve 94 model xli ve gli ler 109 beygirmiş bunuda öğrenmiş olduk
şimdi ne desem bilemiyorum ki? Allah ağzının tadını bozmasın. Doya doya gönlünce binesin samuraine.. nasılsa sende olduğu sürece emin ellerde