0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu arada farkındamısınız bilmem,bu sayfada ki butun avatarlar beyaz efsane arkadaslar
yahu bu gli lere ulaşmak bu kadar zor mu?300 e 500 e bakmadan alacağım diyorum ama elimize geçmiyor.ne yapacağız arkadaslar.varsa bana haber verin desem sizler de benim kadar arıyorsunuz.hayırlısı olsun diyelim.
aynen öyle.benim corollam yok.napiim ben de elin corollasının resmini koydum.
94 model gli ler için ne dersiniz arkadaslar.şunun için soruyorum: 20 yaşına yaklaşıyor trafikten men edilme durumu olabilir mi?
hakkı bey lütfen gli spesial piyasasını yükseltmeyelim böyle bilgiler vererek
otomatik olmasaydı düşünürdüm gerçi yükseklerde gözüm yok ben arabamdan memnunum
buyrun bakalım,cok derler abartmayın derler şöyle derler böyle derlerarac 130000 km de adam vermiş 18500 ü almış ben şimdi samurayı satmayayımda ne yapayım 72000 km de daha,oooooh ver coşkuyu
Hakkı bey desene bu gidişle biz efsaneye mefsaneye binemiyeceğiz. Sizde samurayı 22 ye satışa çıkarın yakışır.
AMİN ! İnşa'Allâh Hakkı bey inşa'Allâh. Çok mütevazisiniz bu arada
hakkaten ya
Fikret bey şöyle bir tavsiyede bulunayım ben de ilk zaman GLİ alma düşüncesiydeydim ama temiz bişey bulamadım o ara xei lere bakıyordum birde baktım çok temiz bir xei 49 bin de bursa karacabeyde ben istanbul dan kışta kıyamette bursa karacabey e valla servise bile göstermedim alırken zaten tertemizdi atladık geldik şükür hala kullanıyorum
fikret bey.gli limited in special den farkı nedir?