0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mustafa bey ufak bir bilgi: bir pencerede bir den çok link kullanabilirsiniz.Birden çok ilan oldugu zaman alt alta sıralrsanız forumu daha iyi kullanmış oluruz.İyi çalışmalar
98 gli special limited beyaz klimalı araba orjinal olsa 50 binde olsa 20.000 tl veririm
valla bende veririm hasan kardeşim neden dersen öylesine temiz bir araç benim gözümde sıfırdan farksızdır o araç kendini yıllık vergi ve bakım maliyetinden kendini amorti eder zaten.Satarkende 1000-2000 fazlasına satarsın.
Allah trazı olsun Fikret bey öğrenmiş oldum.Gerçi şimdi kuzgun neye benziyor ona bakcam ama neyse:)))
Bakalım buna ne diyeceksiniz http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-yorumsuz-orjinal-special-full-full-yetkili-servis-bakimli-40166315/detay
fikret bey bu linkteki araç satıldı. ben arayıp konusmustum. araç 2 - 3 gün içinde satıldı. alıcı istanbuldan gelip almış.18.500 tl ye.sahibinden com daki en güzel gli special oydu.
bu arada farkındamısınız bilmem,bu sayfada ki butun avatarlar beyaz efsane arkadaslar