0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Türkay abi yapma ya 98 den önceki 95 lerde 114 hp hatta elimde bizim aracın 114 olduğuna dair belge var 105-114 önemli değil ama 105 bilinmesini istemem
evet sahibi 18.500 tl sattığını söyledi ve sesi de oldukça hüzünlüydü.sanki sattığına pişman olmus gibiydi.arabanın bayii müdürleri için özel olarak birkaç yerinin yapıldığını,3 cm kadar yerden yükseltildiğini,yolcu hava yastığının olduğunu,114- 120 veya 130 hp gücünde olduğunu çünkü 260 km/s hız yaptığını söyledi.hepsi tamam ama alana hayırlı olsun.kıskanılmayacak gibi de değil.
hadi beee,gercekten 18500 e mi vermiş...fena durmuyo araba temiz,km de az değil hani...
21000 tl eder artık samuraı derım bu 18500 tl ettıyse ...
selçuk abi ne yazarsan o ediyor zaten abi araç sahibine göre sende 21 de gitsin internette satışa verenler hep birşeyler yazıyorlar da kaça satıyorlar sanki
Samuraı candır, canandır.Benım gordugum en temız efsanedır.Masallah Suphanallah
eyvallah estağfirullah ben daha ne diyeyim,bilmiyorum ki talaş varmı talaş kardeş bu arada sana alkış verdim,bak bakalım nasıl yansıyo profile,gelen alkıstan nasıl haberdar oluyrsun....
94 gli muhteşem bir araç.. arka kapı kolları bile yeter..
turkei'm verdiğim fiyat nasıl ? ederi varmı?
Hakkı abi o fiyata XLi ler gidiyo naptın 13-13750 eder o araç
Araba temizse o paraya yazık olur.. ben xli corollamı bile vermek istemem o paraya..öldürmüşsün abi