0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
illa special aramıyosanız bende 97 gli var 130.000 de satmayı düşünebilirim
97ler 105 hp, ancak normal bir sürücü olarak 105 ve 114 arasındaki farkı hissetmeniz mümkün bile değil.. 105lik ve 114lük corollalar yan yana yürüyor..o kadar dert etmeyin 114lük olmasını
hangi şehir?rengi nedir. bir de beygir gücü. 110 mu? fiyatı nedir?varsa resimlerine bakabilir miyim?
hasanın dediği gibi 105 de 114 gibi tepki veriyor. zaten anlaşılmaz bile o fark.. bir de şimdi anladım neden 114 aradığınızı 91 flash kullanıyormuşsunuz alışkanlık yapmıştır serilik ancak dediğim gibi yok 105miş yok 114müş aman japonlar 109muş falan diye dert etmeyin.. kağıt üstü değerler bunlar, hpye bakmanın pek de alemi yok.. yakıtları da aynıi hızlanmaları da aynı, gaz tepkileri de aynı.. sadece satarken tercih edilsin diye ballandırılıyor.. ayrıca ben de 98 corolla kullanıcısıyım, satarken ben de 114 hp olmasını övüp tercih edilmesini sağlayacağım, dallandırıp budaklandırcam, beyaz diye övüp durcam.. ancak 98 olmasının farkı gerçekten büyük.. 98 modellerde 3-5 farklılık var. mesela;3. stop sadece 98 modellerde varp valfi sadece 98 modellerde alüminyum,farlar açıkken sürücü kapısını açınca sesli uyarı sadece 98 modellerde varkatalitik konvektör sadece 98 modellerde varsadece 98 modellerin egsoz manifoldu 4-2-1 98 modeller 114 hp aklıma daha fazlası gelmiyor şu an, ancak mütemadiyen 98 modeller ile öncesinin farklarını öğreniyorum.. ancak 93 ve 94 modellerde de artı farklar mevcut. onlar da japon üretimi ve bazı kalite farkları var. ancak unutulmamalı ki türkiyedeki adapazarı fabrikası, toyotanın japonyadan sonraki en iyi fabrikası(ymış)
abi çogunu trafikte ruhsat yenilerken yanlış yazıyo,ordaki arkadaslar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-yorumsuz-orjinal-special-full-full-yetkili-servis-bakimli-40166315/detaybu araba tam alınacak bi arabaydı ama satıldı.sahibi 18,500 tl ye satmış.belki görmüşsünüzdür ama bir de siz yorum yapın.sizler kesinlikle benden daha tecrübelisiniz toyota konusunda.