0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Coşkuncum, 5800 ablamda da vardı, telefon aldık 1 ay sonra sorunları başladı, 1 sene içinde tam 8 defa servise gitti geldi, ablam telefonu toplam 1 ay kullandı, geri kalanını serviste geçirdi.En son tüketici derneğine başvurduk, bekliyoruz bakalım
Pardon, 5800 değilmiş onun telefonu, ama sınavdan sonra sana ayrıntılı bir şekilde yardımcı olayım
Nokia'nin pil problemleri dolayisiyla geri cagirmada bulundugunu duymustum.Google'dan bir bak istersen. Gecmis olsun.Ne derlerse desinler sure icerisinder iadeyi kabul etmek zorundalar.
Hocam bikere servise girdi mi aide almıyorlar. Aldığın yer geri almıyorsa kaymakamlıkta veya valilikte tüketici mahkemesine git fikir sor..
Kardeş bilişim sektöründe çalışıyorum .Sana şöyle anlatayım.Ürün oem olmadıgından belli bir markası markanında kendi servisi oldugundan media mark direk olarak degişim yapmayacaktır.Sizi yetkili servisine yönlendirecektir.Siz media mark firmasının size kesmiş olduğu fatura ile birlikte .Ürün full kutulu şekilde yetkili servisine gideceksiniz.fatura tarihinden itibaren 30 gün içerisnde üründe oluşacak herhangi bir arızada .Eger kullanıcı hatası yok ise .( DOA ) Raporu almanız gerekmetedir.Servise arızaya verirken DOA amaçlı veriyorum degişim yapılmasını veya İADE raporunu düzenlenmesini istiyorum Tamir hiçbir suretle kabul etmiyorum diye yazdıracaksınız.Muhtemelen servis yazılım atıp size geri vermeye çalışacaktır.Bu tür işlemlerin hiçbirini kabul etmeyip .sadece raporu veya ürünün sıfırı ile degişimini kabul edin eger serviste bir kere bile tamir görürse degiştirme şansınız kalmaz bunu unutmayın.Eger servis bu tür bir rapor vermeye yanaşmaz vede degişim de yapmaz ise servis sorumlusunu çagırıp tüketici mahkemesine vede sanayi bakanlığına haklarında şikayette bulunacagınızı.Sizin sadece yasalar çerçevesinde hakkınızı aradıgınızı belirtin.Eger olumsuzluk hala devam ederse ürünün faturası ve full kutulu şekilde tüketici mahkemesine gidip servisi ve satın aldıgınız firma hakkında şikayette bulunun sonuç alırsınız şikayet var a da yazmayı unutmayın.