0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gerçekten bazı şeylerin içinde derin sorunlar aramak yersiz, çözümler yanımızda ve çok kolay olabiliyor. Detaylı paylaşımınız için de teşekkürler.
Ben teşekkür ederim Seydi Bektaş,anılar unutulmadıkça ve paylaşıldığı sürece bir güzel oluyor ki;sormayın gitsin!Bu arada sizin düldülün tam da sıkı yönetim zamanı ve askeri okulun önünde pat-pat etmesine de çok güldüm.Kalemine sağlık...-------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ayrıca konuyu okuyup yorum yapan ve alkışlayan diğer arkadaşlara da teşekkür ederim...
1990 model Opel Kadett'imiz dede stop ettikten sonra ters çalışma huyu vardı. Yaklaşık 2 sene uğraştı babam. En son İstanbul'da ki yetkili servisleri bitirip Edirne'de bir yetkili servise götürmüştü, sonra sattı.Meğer triger bilyalarında mı ne bir sorun varmış. Alan adam 2 dakikada halletmiş
Hocam bir süşmeye gör saniyedeki ustaların eline... Sürekli cebinden gider... Kimse acımaz... Aç kurt onlar... Aynısı benim Taunus'ta oldu. Kontağı çıkardım. Araç hala çalışıyor Sol sinyal verdim aracaç sustu:D Arabada giderken firene basarım dörtlü yanar Sattım
Benimde BMC kamyonette böle bişi geldi başıma kontağı kaptsan bile çalışıyor Öğrendim ki stop kolu varmış onu çekince duruyormuş çalıştırırken anahtarla çalıştır bir daha anahtara gerek yok
Allah Allah... Hep sizlere mi denk gelmiş aç kurt olanları ya Hiç biri de işinizi doğru dürüst yapmadı demek Cidden bu tür anlatımlar bana ilginç geliyor, ya biz çok şanslıyız ya da sizler (kusura bakmayın teşbihte hata olmaz) bahtsız bedevi misali hep kutup ayısına denk gelmişsiniz...
Daha yaşınız çok genç Emre Bey,dilerim siz bahtsız bedevi durumuna düşmezsiniz.Sanayi çarşılarında ne kutup ayıları var. (sizin tabirinizle) Alınlarında yazmıyor ki !Not:Dürüst ve işini adam gibi yapan esnafı tenzih ederim.
Siz üzülmeyin Yalçın Bey o konuda göstere göstere ezdirmem, kazıklatmam kendimi. Az çok arabadan, arabalardan anlarım elimin anahtar tutmuşluğu var. Fakat siz doğrudan niye alındınız anlamadım, benim sitemim yukarıda alıntı yaptığım arkadaşın ifadelerineydi Sizin mesajınızdaki not kısmınının en baştan söylenmesini beklerdim. Yakınlarından çoğu sanayide esnaf olan biri olarak arkadaşın doğrudan tüm esnafları zan altında bırakması dolayısıyla yukarıdaki gibi yazma gereği duydum... Her meslek grubunda olduğu gibi sanayideki esnafların arasında da (sizin ve arkadaşın deyiminizle) aç kurtlar var ama hepsi de aç kurt değil işini dürüst yapan adam gibi adam olan esnafları da unutmayın bence...