0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Emre Bey ben alınganlık etmedim.Konuyu ilk başlatan ben olduğum için düşüncemi ifade ettim.''Aç kurtlar'' ifadesini de ben kullanmadım.Sizin,sanayide çalışan çooook sayıda dürüst esnaf var düşüncenize de aynen katılıyorum.Her meslekte işini adam gibi yapmayan insanlara malesef rastlıyoruz.Ben nedense saflığımdan mıdır nedir bu tür insanlara çok rastlıyorum.Kolay gelsin,hayırlı ve bol kazançlar.Saygılar...
Yalçın Bey size daha fazla bir şey diyemiyorum, sadece "hepsi" ile ne denmek isteniyor sitemim ona. Hepsi dediğinizde oranlarsak %100'e eşit oluyor(örneğin tabakta 10 elma var, hepsi çürük dersem 10'unu da kastetmiş olurum), bunun yerine "çoğu,"bir kısmı","çoğunluğu" hatta "%99'u" dense kimse alınmazdı... Ya sizin bulunduğunuz yerde herkes üçkağıtçı (yine kendi deyiminizle) bir tek siz safsınız; ya da benim tanıdıklarım üçkağıt yapmaktan, haram yemekten, çocuklarına haram yedirmekten korkan dürüst insanlar.Ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum ama eminim ki sizin meslek grubunuzda da en az bahsettiğiniz esnaflar kadar çooook dürüst insanlar vardır, size de hayırlı ve bol kazançlar. (Bu arada ben sanayide esnaf veya kimsenin avukatı değil,size göre tamirci,parçacı,boyacı tanıdıkları konusunda nispeten şanslı sade bir vatandaşım )
hocam; çok hoş anlatmışsınız (gerçi ben bu hikayeyi biliyordum)Emre; terlik geliyor.... Yalçın hocam da bizim kafadandır ben sebep oldum foruma gelmesine ısınmasına yardımcı olalım....
Tamamdır Abla, mesaj alındı Ben yine de tam siper pozisyonumu koruyayım. Mazallah terlik, merlik...
Arda'nın en müstehcen pozu elimde bunu unutma...
Yalçın bey hikayeniz çok hoş.Rahmetli babamda kamyonu çalıtırmadan önce hava filitresine bir sprey sıkardı ne olduğunu hatırlamıyorum ama kamyonuna ayyaş derdi )))))