Gönderen Konu: Sis Lambası Tiryakisi Tanıdıklarınız Var mı?  (Okunma sayısı 16302 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
Ynt: Sis Lambası Tiryakisi Tanıdıklarınız Var mı?
« Yanıtla #140 : Ocak 12, 2011, 00:04:39 »
buyrun sadece farlarım

Uploaded with ImageShack.us

buda sislerle birlikte yanan farlarım yinede kör gibi gidiyorum ve karşıdan gelen kimsenin gözünü almadığına inanıyorum bugün tekrar karşısına geçtim kaldırıma oturdum (arkadaşım deli misin sen yine farlarla uğraşıyorsun dedi) baktım gözümü almadı.

???

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #140 : Ocak 12, 2011, 00:04:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #141 : Ocak 12, 2011, 00:10:58 »
rica etsem bir de şöyle 10-15 hatta 20-25 metre uzakta bir arabaya doğru durup fotoğraf çeksen?
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #142 : Ocak 12, 2011, 00:11:36 »
birkaç  yakın arkadaşım da  sisle  geziyor ama  onları durdurup alkol  muayenesinden sonra  veya  kemerden sonra  salıyorlar .

ben  her  defasında  potadayım, farlar  yerde  xenon  değil,  renk'ten  mi  kaybediyorum :P

Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #143 : Ocak 12, 2011, 00:14:32 »
Aslında bu konu gereksiz uzamakta... Kimseyi burada bilinlendirebileceğimiz yok direksiyona oturduğunda yine herkes bildiğini okuyacak...

Ancak forumda bildiğiniz gibi trafik kurallarına aykırı şeyler paylaşmak ve özendirici hareketlerde bulunmak tamamiyle yasaktır... Bu bağlamda hala aksini yapanlara gerekli yaptırımlar uygulanacaktır...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #144 : Ocak 12, 2011, 00:15:42 »
ben
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #145 : Ocak 12, 2011, 00:17:19 »
rica etsem bir de şöyle 10-15 hatta 20-25 metre uzakta bir arabaya doğru durup fotoğraf çeksen?

tamam türkay yarın Allah kısmet ederse onuda eklerim.
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #146 : Ocak 12, 2011, 00:19:17 »
Sefa, mantikli adamsin vesselam:) o sisler yere bakiyor ama yurek yakmiyor.. Dogru duzgun sis farinin ozelligi de iste budur..
Egerki uzaklasip foto cekmek istersen(oluyorsa) sadece sisler yanik olsun farlarini kapat.. Yoksa farlarini cekersin yani foto aydinlik olur, birsey anlasilmaz,, hatta hatta kurunun yaninda yaş sis farlarin da.....yanar dicem ama anlam kargasasi olcak:p
Veteriner Hekim Gökhan YELALDI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #147 : Ocak 12, 2011, 00:26:16 »
Sefa, mantikli adamsin vesselam:) o sisler yere bakiyor ama yurek yakmiyor.. Dogru duzgun sis farinin ozelligi de iste budur..
Egerki uzaklasip foto cekmek istersen(oluyorsa) sadece sisler yanik olsun farlarini kapat.. Yoksa farlarini cekersin yani foto aydinlik olur, birsey anlasilmaz,, hatta hatta kurunun yaninda yaş sis farlarin da.....yanar dicem ama anlam kargasasi olcak:p

tamam onuda yaparım ama farlar aydınlatmıyor ki fazla, ancak kendini aydınlatıyo :)
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #148 : Ocak 12, 2011, 00:26:54 »
sefanin ekledigi ikinci fotograf cok fazla isikli ve goz aliyor gibi gorunse de dikkat etmenizi istedigim bir ayrinti var.. Ikinci fotoda, fotograf makinesinin isik olcum sistemi yanilmis! Farlarin aydinlatmadigi, yani arka taraftaki duvara(farlarin bakmadigi tarafa) dikkatlice bakarsaniz, bir onceki fotodan daha aydinlik cikmis.. Bu da pozometrenin yanilmasindan kaynaklaniyor.. Makinenin ayarlarini manuel yaparsan, iki fotoda da ayni degerleri kullanmis olursun kardesim.. Fotolar icin tesekkurler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #149 : Ocak 12, 2011, 00:28:35 »
Evet kisa huzmeli farlar da, sisler de rahatsiz edici seyler degildir, yeter ki dogru duzgun ayarlansin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #150 : Ocak 12, 2011, 00:36:35 »
sefanin ekledigi ikinci fotograf cok fazla isikli ve goz aliyor gibi gorunse de dikkat etmenizi istedigim bir ayrinti var.. Ikinci fotoda, fotograf makinesinin isik olcum sistemi yanilmis! Farlarin aydinlatmadigi, yani arka taraftaki duvara(farlarin bakmadigi tarafa) dikkatlice bakarsaniz, bir onceki fotodan daha aydinlik cikmis.. Bu da pozometrenin yanilmasindan kaynaklaniyor.. Makinenin ayarlarini manuel yaparsan, iki fotoda da ayni degerleri kullanmis olursun kardesim.. Fotolar icin tesekkurler

valla telefonla çektim anlamam pozmetreden falan :) yarın akşam yorgun olmazsam şantiyeye gidip çekcem. tamam yaptığım yasalara aykırı olabilir ama birçok yasaya uymayan insan var ki benimki zorunluluktan zaten polis durdursa bu farlar önünü göstermiyo diyerekte ceza yazabilir. bugün e-5 üzerinden küçükçekmeceden fatih'e geliyorum arkamdan bi ışık yanıp sönüyor ama baya uzaktan beyaz bi bmw solu kapatmış uzunlara çakar yaptırmış bildiğin sanki gün doğuyor sonra geri gece oluyor. bunu gören kimse yok mu?
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #151 : Ocak 12, 2011, 00:53:48 »
:)tamam pozometreyi unut oyle bisey soylemedim:)) keske herkes gorerek anlayarak karar verse,, trafik polislerimiz arabanin farlarina bakip''hmm tamam kardes devam edebilirsin halini anliyorum'' diyebilmeli.. Ama simdi kurallar katilaşmazsa tamponlara projektor takan cok kisi goruruz, bunu da unutmamak lazim.. Aslinda bu tur kontroller vizede yapilmali(yapiliyor mu bilmiyorum) izin verilenler sislerini istedigi zaman kullanabilmeli..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #152 : Ocak 12, 2011, 00:59:27 »
Bmw yine de kendini gostermis, motosiklet kullananlar sağdan soldan vinnn diye yardirip gidiyor.. Onlar daha tehlikeli.. Bi an dalginlikla gecis yolunu kapativersen napabilecekler o anda bilmiyorum.. Ve araba gibi de değil, adam carpti mi gitti yani, hicbir korumasi yok..Kiyafet ve kask var ama baska bi aracin altina girse Allah korusun.. Motosikletli yada mobiletli gorunce ya cabucak geciyorum, yada yavasliyorum uzasin gitsin diye..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #153 : Ocak 12, 2011, 01:21:49 »
:)tamam pozometreyi unut oyle bisey soylemedim:))

adını bile söyleyememişim :D
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #154 : Ocak 12, 2011, 01:26:50 »
sis leri yakmayalım,  yakanları uyaralım  !!! !!! !!!   :D :D :D
JA 8668

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #155 : Ocak 12, 2011, 01:47:34 »
adını bile söyleyememişim :D
Oda arkadasim ''let's go'' yerine ''rest goo'' diyor=) senin soyledigin yine normal:)
Kapatalim konuyu keh keh keh :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #156 : Ocak 13, 2011, 00:57:52 »

buyur türkay yaklaşık 25mt sadece farlar

yaklaşık 15 mt sadece farlar

yaklaşık 25 mt far+sis

yaklaşık 15mt far+sis

görüntü için diyenler zaten sevmiyorum ben bu görüntüyü üstü beyaz altı sarı ama böyle gitmek zorundayım.
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #157 : Ocak 13, 2011, 01:01:22 »
Dur ben bi akşam 130 mm x 2 adet Hella sisleri açıp foto çekeyim de koyayım, bakalım rahatsız ediyor mu :D :D :D :D :D

umut abi hala foto bekliyorum senden :)
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #158 : Ocak 13, 2011, 09:13:48 »
sefa böyle değil.. bir arabanın arkasına geçip yakmanı istemiştim, yani önündeki arabaya düşen ışığa bakmak için.. veya bir duvar fotoğrafı da olur duvara kafasını verip aracın, sadece far, far+sis, uzun şeklinde fotoğraflamanı istemiştim.. bu şekilde bakınca göz alıyor gibi ancak tamamen pozometreyle alakalı
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #159 : Ocak 13, 2011, 10:04:52 »
Açık havada sisleri yakıp gelenlere aynen cevap verebilmek için sis lambası taktım arabaya. Hem sisleri hem uzunları yakıyorum "sis tiryakilerine"... :kötü: