Toplam Oy Verenler: 30
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yakışmış hatta senin arabanda renk beyaz olduğu için dahada güzel olur tabi zevk meselesi benim elimde olsa ben yaptırırdım hatta bide folyo tavan için dadından yenmez
Yakışmamış, çok koyu olmuş bence, bazı yerlere de kırmızı folyo çekilseydi daha iyi bir uyum sağlanabilirdi diye düşünüyorum..
Valla 10 numara olmuş beyaz renge müthiş uyum sağlar.Zevk meselesi tabi ama... (BENCE)Görünen köy kılavuz istemez. Çok çok ilerde sökersin ama sökeceğini de zannetmiyorum.Maliyeti nedir acaba bu işlemin?
Resimlerin şimdiden 10 üzerinde 10 alabileceğini söyleyebilirim.
çok güzel olmuş fakat geri vitesin üzerini açmasa daha iyi olurmuş.yada altına önce tamamen kırmızı folyo cekip sonra koyulaşatırsa daha büyün görünürdü.bu arada bu uyguladığı malzeme cam fılmı değil.ben de kende aracım ıçın aradım ama bulamadım eğer bulursan aynı malzemeden bana da haber verirsen çok iyi olur.
Bence daha açık renk bir film daha iyi olurdu Ama neticede beyazla yakışmışta yazık orjinal stoplara
video yu izyemedim açılmıyor.Resim varsa iyi olur. Olmazsa sen uygulayınca görür öyle degerlendirirz
çok güzel olmuş yaptırmalısın bence mahmut beyaza dahada güzel duracağına eminim.
çok süper degil ama güzel bir çalışma bence
Anket de şu an itibarıyla(06-01-10/18:41) "yakışmış" daha önde duruyor.
mahmut eğer geri vitesi açtırmazsan gerçekten çok hoş durur.özellikle senin araban beyaz onda daha da şık duracağına eminim.sanki bu işlem stoplar sökülerek yapılsa daha iyi ve kolay olur diye düşünüyorum.en azından hata ve ufak aksilikler yaşanmaz.
Aykut abi zaten yaptırırsam komple yaptırıp geri vites lambasının yerinide çıkarmıcam ben video yu izlerken ne güzel iş çıkarmış dedim ta ki geri vites lambasını açana kadar. Birde ben en açık rengi seçeceğim sim siyah olsun istemiyorum hem abartı oluyor hemde ışığı fazla kırar gerçi videodakide fazla koyu dil ama daha açığı varsa onu yaptırmayı düşünüyorum .