Toplam Oy Verenler: 30
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet biraz daha açık renk olabilir bu arada stoplar komple arabadan sökülerek işlem uygulansa daha muntazam iş çıkmazmı.söküm takım işleminin çok zor olacağını düşünmüyorum.
Valla nedeyim süper olmuş bence bu ton çok yakışmış daha açığı sırıtır gibime geldi. bende düşünmeye başladım ama arka stoplarım çok büyük Muayenede sorun yaşarız dimi gitmeden söktürmek gerekir kanımca
daha güzel olabilirdi eğer biraz daha açık bir ton kullanılsaydı
Bence yaptır beyaz renklede çok uyum sağlıyacağı kesin hoş bir görünüm katar aracına resimleri bekliyoruz...
finallerle uğraşıyorum.
Emrin olur Ramazan. Ama resimler için biraz beklemek gerekecek çünkü şu sıralar işim var finallerle uğraşıyorum.
Allah cc zihin açıklığı versin Mahmut kardeşim...Başarılar dilerim Allah cc tan sana
Muayeneye daha çok var ama sorun olacağını sanmıyorum çünkü ön fara yapılan kaşa veya herneyse birşey demiyorlar tabi arka stopları simsiyah yaparsak diyebilirler tabi ama videodaki koyulukta ve daha açığına sanmıyorum derlersede çıkarması çok zor olmaz heralde. :)Bende açığını düşünüyorum Oğuz abi .
Hocam o videoda izlediğiniz saç kuratma makinasina benzeyen aletle tekrar ısıtıp anca öyle çıkartabiliriz folyoyu stoplara zarar vermeden
aracın orijinalini bozma derim.ama karar senin
Cihat abi zaten dün bir yere sordum 40 tl fiyat verdi bir kaç yer daha var bildiğim eğer bu şekilde fiyat verirlerse yaptırmam ben 15 en fazla 20 liraya yaparlar diye düşünmüştüm kullandıkları malzemede cam filmiymiş .
hocam karşıyakada bu aqualandın karısındaki aradan girince ileride sagda damacı bayram var en fazla senden 10 alır