0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
*Boğazdan Gemi, Tanker vs. geçişlerini kısıtlayacağım ve Yüklü geçiş ücretleri taleb edeceğim.
Ben daha iyisini vaad ediyorum, boğazdan tüm gemi geçişlerini yasaklayacağım, onun yerine gemileri karadan yürütmek için bir raylı sistem yapacağım.Osmanlı dediğin böyle olur
vaad ediyorum; trafiğe sadece BAYAN şoförler girecek...
En önemli şeyi şimdi söylüyorum; -Erkeklere kadınları anlama sanatı öğretilecek. (bu kesin seçim kazandırır)
İşte o gün mesleği bırakıp kaportacılığa başlarım
Arabanın rengı lacıvert ve ya sıyah bıle olsa bır yıkamanın temızlıgı en az 1 ay yetecek...Hıc bır hal ve kosulda kuslar arabanın ustune pıslemeyecek.Hıc bır kendını bılmez arabanıza zarar veremıyecek. Velevkı tesebbus ettı o zaman omur boyu arabanızın temızlık ve bakımını yapmakla mukellef kılınacak.1-4 yas grubu cocuklar aksam saat 20:00 da uyuyacak sabah 09:00 da uyanacak.Hıc kırlenmeyen cocuk bezı her cocuk sahıbıne cuzzı bır ucret karsılıgı dagıtılacak.Cocuklar artık hıc hastalanmayacak.Balık tutmak ıcın gıttıgınızde hıc bır ıgnenız bos kalmayacak.Tct uyelerının organıze ettıgı bulusmalara tum tct yonetıcı ve moderatorlerı tam kıta hazır bulundurulacak.
işte bu mümkün değil... erkekler doğurabilecek desen inanırdım....