0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni konu açılması lazım abla eminim forumda birileri çıkar ofsaytı öğretecek,hem sizin dediğiniz taç oluyo
Kelime-i Şehadet getirmeye başla sen Ali Hocam
-Her erkek bir defaya mahsus olmak kaydı ile yurtdışından sıfır bir araç ve 22 yaşını aşmamak kaydı ile bir bayan getirebilecek.
... -İkili eğitime geçilecek ve bu eğitimmde bayanlar sadece belli kelimeleri öğrenecek çocukluktan itibaren. Peki beyim, tabiki kocacığım, evet, beyim ne derse o olur; bunlardan sadece birkaçı. Anket ile bunlar çoğaltılabilir.
-İkili eğitime geçilecek ve bu eğitimmde bayanlar sadece belli kelimeleri öğrenecek çocukluktan itibaren. Peki beyim, tabiki kocacığım, evet, beyim ne derse o olur; bunlardan sadece birkaçı. Anket ile bunlar çoğaltılabilir.
Yoluna güller sererim Hakan
Ayıp ayıp gören de evde fırtınalar koparan bir eşin olduğunu sanacak. Selam Nagehan ablama Bundan sonra da dikkat et bence Reis casuslar olabilir forumda
yazan büyük casus nagi