0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bünyamin bey ac ışığının yanması klimanı devrede olduğunu gösterir.kışın sıcak hava istediğimde ben dereceyi istediğim sıcaklığa çıkartıp fan düğmesini arırarak sistemi çalıştırıyorum.ac çalışmıyor.bu arada üfleme mode dediğiniz sanırım bacaklara,cama öne seçenekleri oluyor.direk modu camlara verirseniz otomatik olarak klima çalışıyor oda buğu varsa hemen çözsün diye siz başta dediğim gibi klima kullanmayycağınız zaman direk fan hızından açın böylece hangi modda olursa olsun klima devreye girmiyor.bu benim uygulamam ne derece doğru bilemiyorum ama ben bu sistemle idare ediyorum.farklı yolları varsa tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Aykut abi idare mi ediyon ya altında 2011 model klimalı araba var ne idaresi millet klimaya hasret seninkinde otomatik dijital var idare ediyorum diyorsun. Bu arada bende aynı yöntemi kullanıyorum eğer aşırı buğu varsa buğu giderme tuşuna basıyorum zaten 1 dakika sürmüyor gitmesi.
yok mahmut idare ediyorum derken başka yolunu aramıyorum bu yöntem bana yetiyor çok dert etmiyorum manasında söyledim.başka kullanım şekli varmı onuda bilmiyorum açıkçası.bu arada epeydir karşılaşmıyorduk nasılsın? arabada varmı bir gelişme?benimki aynen olduğu gibi duruyor.kış gelince iyice saldım araba işini.
bende iyiyim sağol.umarım sınavlarında iyi geçer stoplardaki folyoda kendine başarı hediyen olur. hemen konuya bakıyorum.
cihat ab 0,5 bişey farkettirmez sanıyorum.21,5 olsun hatta geniş davranıp 21 +-1 diyelim.keyfe ve isteğe bağlı.