Gönderen Konu: Otomatik Klima (A/C) Fonksiyonu  (Okunma sayısı 51289 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Otomatik Klima (A/C) Fonksiyonu
« Yanıtla #20 : Haziran 05, 2011, 17:40:55 »
Değerli dostlar Cilo mun 2-3 manuel düğmeli klimasından sonra bu çok karışık geldi. Bugün kullanma kılavuzunu okudum ama uygulamada yinede kafam karıştı. Vallahi yardım ederseniz çok makbule geçer.

A/C düğmesi için klima aç kapa düğmesi yazmış kitap. Ancak o düğmeye basark açamıyorum klimayı. Sadece AUTO düğmesine basınca açılıyor? Burada bir gariplik mi var?

Klima çalıştırmadan sadece havalandırma nasıl çalıştırabilirim.

Çok teşekkürler,
2011 Auris 1.4 D-4D Comfort Extra

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 05, 2011, 17:40:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 05, 2011, 20:53:05 »
Değerli dostlar Cilo mun 2-3 manuel düğmeli klimasından sonra bu çok karışık geldi. Bugün kullanma kılavuzunu okudum ama uygulamada yinede kafam karıştı. Vallahi yardım ederseniz çok makbule geçer.

A/C düğmesi için klima aç kapa düğmesi yazmış kitap. Ancak o düğmeye basark açamıyorum klimayı. Sadece AUTO düğmesine basınca açılıyor? Burada bir gariplik mi var?

Klima çalıştırmadan sadece havalandırma nasıl çalıştırabilirim.

Çok teşekkürler,
Sinan abi kliman dijatal ise fan ayar tuşlarından fan artırma tuşuna basıp fanı açtınız mı klimada eğer daha önce açıksa açılır ve A/C tuşunun üstündeki ışık yanar eğer fan artırma tuşuna bastıktan sonra sadece fan çalışır A/C tuşunun üstündeki ışık yanmaz ise fan artırma tuşuna bastıktan sonra A/C tuşuna basıp klimayı çalıştırabilirsiniz daha sonraları sadece fan artırma tuşuna bastınız mı klimada açılacaktır .

A/C tuşu fan çalışıyor iken devreye giriyor ondan fan açılmadan o tuşa basmanız klimayı çalıştırmaz zaten çalışsa bile fan açık olmadığı için içeriye soğuk hava gelmez .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 05, 2011, 22:12:03 »
Sinan abi kliman dijatal ise fan ayar tuşlarından fan artırma tuşuna basıp fanı açtınız mı klimada eğer daha önce açıksa açılır ve A/C tuşunun üstündeki ışık yanar eğer fan artırma tuşuna bastıktan sonra sadece fan çalışır A/C tuşunun üstündeki ışık yanmaz ise fan artırma tuşuna bastıktan sonra A/C tuşuna basıp klimayı çalıştırabilirsiniz daha sonraları sadece fan artırma tuşuna bastınız mı klimada açılacaktır .

A/C tuşu fan çalışıyor iken devreye giriyor ondan fan açılmadan o tuşa basmanız klimayı çalıştırmaz zaten çalışsa bile fan açık olmadığı için içeriye soğuk hava gelmez .

Mahmut Dostum,

Evet klima dijital, şu çift iklim falan dediklerinden. Ama senin soruya ne cevap versem bilemedim. Yarın bakayım dneyeyim sonra yazarım. Hangi sıra ile neye bastım hatırlamıyorum doğrusu...

Çok sağol yardımın için,
2011 Auris 1.4 D-4D Comfort Extra