0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kesinlikle atiker tavsiye etmiyorum .Ustanız ne kadar kaliteli de olsa .Atiker kesinlikle kalitesiz.İsmini vermek istemiyorum.Ankara Bölge distiribitöründe çalışan usta en son ayara gittigimde usta bunun ayarı neden böyle brc felan yılda bir gidiyor dedim .Usta abi kimse söylemiyor ama atiket tofaş şahin gibi parçası ucuz sık arıza yapar servisi yedek parçası çok dedi ugraşmamak istiyorsan ya BRC yada PRİNS taktıracaksın dedi.Ben 21 aracımada ucuz diye gittim atiker taktırdım .ne silkelemesi bitiyor nede ayarı .2 ayda bir kere mutlaka ayar istiyor enjektörler çabuk arıza yapıyor .Performans kaybı diger markalarda %5 %10 ise atikerde kesinlikle bu rakam % 10 % 20 aralıgında. Ben yanıldım başkaları yanılmasın.500 fazla verin başınız rahat etsin
kesinlikle atiker tavsiye etmiyorum .500 fazla verin başınız rahat etsin
ben brc de cihaz olarak sorunsuzduama tasarruf nerdeyse hiç yoktu benzin kadar yakıyordu (araç şavrole aveo a/t)
Zaten sürekli LPG ile kullanıldığında bile %30 civarı ekonomi yapılabiliyor (o da dönüşüm sisteminizde sorun çıkmaz ve masraf etmezseniz), sıralı sistemlerde LPG regülatörü ve soğutma suyu sıcaklığı belli bir ısıya ulaşana kadar benzinle çalışan araçta bu ekonomi neredeyse yarı yarıya düşebiliyor,yani %15 civarı.Bu da dönüşüm sisteminin kendi fiyatını amorti etmesi için uzun kilometreler gerektiriyor,Hiçbir sıralı sistem kullanıcısı kullanılan benzini hesabına dahil etmeden ,sadece LPG ile yapılan km'yi hesaplıyor bu da ortaya yanlış hesap çıkmasına neden oluyor.Bilmukabele:)Ben matematik öğretmeni ile evlendim ve külüstür kartalı olanın bile "abi en fazla 10kuruş" yakıyor "sen fides değiştirmeyi bilmiyon" dedikleri dönemde bunları hesaplatmak için:)AMAN HATUN GÖRMESİN:))Saygılar...
2005 avensis elegant'ım var atiker taktırdım LPG 2.10TL iken Şehirler arası KMde 15 kuruş yakıyordu şimdi LPG 2.28TL Tavsiye ederim performans kaybı gerçekten yok denecek kadar az 1000km 150TLye gittim giderken 200KM/s gördüm zaten 140-150den aşağıda düşmemiştim gerçekten çok tasarruflu ve sorun çıkarmıyo