Gönderen Konu: AVENSİS 1.6 COMFORT ARACIMA ATİKER LPG DÖNÜŞÜM ÖNERİR MİSİNİZ?  (Okunma sayısı 7258 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B-
  • 1 kere teşekkür etti
bende 2005 avensis var 4 yıldır atiker lpg kullanıyorum. sadece 1 kere map degişit (ilk bir ay içinde) yakıt ütkrtimide gayet iyi 1 lt ile şehiriçi 10 şehir arası 12 km ...  lavao brc vs fazla para vermeye degmez...
toyota 2009 verso premium

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
Arkadaşlar. Atiker safe fast sistem lpg taktırdım. LPG ile denedim. Lpg litre fiaytı 2.27 TL 34lira ile 164 km yaptı. Gayet iyi şu an memnunum. Performansta aynı. İyi günler. Sizlerle paylaşmak istedim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Öncelikle hayırlı olsun,aracınıza LPG dönüşüm sistemi uygulandıktan sonra fazla devirli kullanmayın.önercegim lpg sistemi sonderece guzel tatari toyatayı bhem bozmuyo hemde benzınde nasıl gıdıyosan tatarı lpg de öyle gıdıyosun gayet guzel tavsıye ederım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB-
  • Model Yılı: -
  • 6 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
2005 avensis elegant'ım var :) atiker taktırdım LPG 2.10TL iken Şehirler arası KMde 15 kuruş yakıyordu şimdi LPG 2.28TL Tavsiye ederim performans kaybı gerçekten yok denecek kadar az 1000km 150TLye gittim giderken 200KM/s gördüm zaten 140-150den aşağıda düşmemiştim gerçekten çok tasarruflu ve sorun çıkarmıyo :)

Evet bu hızlarda sürekli giderseniz motoru kucaklarsınız.LPG nin amacı tasarruf ise 5.000 devir üstünü subapları ve motoru korumak adına benzine geçirin.Daha çok tasarruf edersiniz.Benden söylemesi.Bir bilen LPG ustasına sorun o nedenini açıklar mutlaka.
A AURİS Çıkarım seninle her yola

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3. Sınıf Öğretmeni
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B-
  • Model Yılı: '14
  • 6 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Telefflex Gfi diye ABD-Hollanda ortak üretimi,kısmi parçalarının bosch gibi ünlü markalardan temin edilen Honda Trabzon Bayii Çim Art(Futbolcu Hüseyin Çimşir'in) 3 yıl garantili hemde 3 yıl sistemden kaynaklı hataları kendisi karşılıyor.Sitesine gir bak Teleflex in. Ben taktırırsam onu taktırırım.Sistemi harikulade, incelediğinde bana hakverirrsin. Fiyatında 2000 TL.
2011 1.33 Corolla Comfort Gümüş Gri.30 bin km de 39500 e satıldı.07.08.2014

2011 1.6 Avensis Elegant Ekstra Beyaz.18 Binkmde-Düzcede
2014 1.4 Corolla Advence M/M İnci beyaz.0 km Bursada.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis hastası..
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • 3 kere teşekkür edildi
son günlerde çok duyuyorum Teleflex markasını.. bu Teleflex nasıl acaba? Prins diye bir marka var o da hollanda ürünü.. nasıl acaba bu teleflex ve prins marka lpg kitleri..
2012 Opel Astra 1.3 CDTİ var ama sıkı bir Avensis hastası..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
Mesut bey 2005 Avensis comfort kullanıcısıyım ve araçta Lovato Lpg var.Gayer uyumlu bi marka gördügüm kadarıyla Atiker derseniz ben atikeri tavisye etmem bundan önceki aracımız FordFocusa taktırmıstık hiç iyi bir randuman alamamıstık . Ama belki yenilenmiş Atiker sistemleri daha iyidir...Yani ben Lovato'yu tavsiye ederim ... Taktırmıssınız sonradan gördüm umarım cok iyi performans alırsınız hayırlı ugurlu olsun  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
Lpg kullanıcalıraının tüketim maliyetlerini açıklar iken psikolojik nedenlerle benzin maliyetini hesaba katmadıkları fikrine ben de katılıyorum.Ancak Ufuk Bey'in, benzin maliyetide dahil edildiğinde LPG tasarrufu %15 civarında kalır tespitine katılmıyorum. Marka ve montaj kalitesi ne olursa olsun ortalama bir LPG kiti, bulunduğu araca en az %35 tasarruf sağlamakta...
Uzun vadede LPG markası,montaj ,araç markası ve motor sınıfına bağlı olarak ne gibi sorunların ortaya çıkabileceği ise ayrı ve içinden çıkılmaz bir tartışma konusu...