0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yağ eksiltmeyi keser sesi azaltır yakıtı düşürür ama kesinlikle performansla alakası yok yada motor sağlıklı bi etki etmiyor.performans için koymayın.Maf sensörünü temizletin boğazı temizletin filtreyi değiştirin bide depoya enjektör temizleyici koyun faydası var diyorlar. tabikide bujileride değiştirin
toyota ustasının dediği erdem usta izmit sanayi bunca yağ firması var onlar çıkarmazken ha buu uşaklar çokmi akillidur daa özel olarak çıkamişler bir işe yaramaz dedi trabzonludur ustamız
Ha buraya bunca otomobil firması var, mühendisleri arabanın altini koruyamayii, bu Würth 'deki uşaklar çok mi akilludur da alt koruma kaplaması çıkarmışlar?
Hasıl-ı kelam, büyük şirketler fiyat-performans dengesini gözeten bir tasarım yaparlar. Sizin kendi önceliklerinize göre kullanmak istediğiniz ürün daha küçük bir firma tarafından üretilmiş fakat biraz daha performanslı bir ürün olabilir. Küçük firmanın daha akıllı olmasını gerektirmez.Yağ konusuna dönecek olursak tam sentetikler dahil hemen bütün yağlar, petrolden elde edilen ucuz hammadeler ile (katkı tabir edilen) pahalı kimyasal maddelerin bir karışımı. Yani büyük bir yağ firması bunu tasarlarken en az maliyetle en iyi performansı elde etmeye çalışacaktır. Kusura bakmasınlar ama en çok sinekten yağ çıkaran da her sektörde büyük firmalardır. Şimdi biz yağımızın katkı kompozisyonuna kendimiz müdahale edebilir miyiz.. Ne yaptığımızı biliyorsak pekiala ederiz. Nestle nesfit in içine bal döker yerim yani (ben kim oluyorum da nestlenin formülüne müdahale ediyorum demem). Ürünün üstünde "ballı" yazıyorsa bile bilirim ki damla damla koymuşlardır.. Tutup da balı boca etmezler.. (Sadece benzetme)
+1 ,yılda 5 milyon varil yağ satan firmalar yağın daha uzun süre araç içerisinde bozulmadan kalacağı bir katkı maddesi çıkarmaz. Km bazında fiyatı artar örnek mineral yağlar sentetik yağlar , kar marjında değişiklik yok faydası olmadığınıda söylerler. Petrol şirketleri elektrikli otoları destekler mi desteklemez ,bu arada katkılı ürün kullanmadım ama bu iş maalesef böyle dünya düzeni.
abiler merakımdan soruyorum siz kullanıyomusunuz ve kullanıyosanız bir farkını gördünüzmü gözlerinizle...