0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ama tuncun yolladığı yeşili de çok sevdim be yakışmış valla bendeki kırmızı şeridi yeşil yapıp jantları da yeşile mi boyasam ne
Ya uğraşmak güzel ama sonuçta ucuz temin edilebilir bişi aliminyum jant olsa tamamda plastik be abicim
booooovvv.. 600 çıkma jant + 205/45/16 lastikte 720 = 1320 tl cik
Öyle deme Ercü, orjinal kapaksa kıyamıyor insan
benim araba kıydı ona fırlattı attı
evet iyi tahmin etmişim demek Türkay sürtme falan yapıyomu jantlar.. galiba 16" idi onlar dimi
Jantlar senin arabada çok güzel durmuş TÜrkay
plastik kelepçeyle bağladım (sevmediğim şey ama mecburen ) kaçamıyor biryere ben hafta sonu zımparayla biraz çalışma yapayım bari
hatta beyaz yapsana abi aynı gazı en son tunç kardeşime vermiştim
Metinn abi yap tabi yaa , bak ben iyiki beyaz yapmışım , senin kesinlikle yapman lazım
en ince zımparayla azcık zımparala abi, sonra vur boyayı ince katlar sürt 4-5 kat yap, çok kalıcı oluyor hatta beyaz yapsana abni aynı gazı en son tunç kardeşime vermiştim *derken adam benden önce yazdı bile
yıllardır çıkmıyor diye kelepçe yapmamıştım sonuç ortada saç jant gözüküyor
yani.. Ne olursa olsun ben en çok hareket halindeyken jant kapaklarının fırlayıp çıkabileceği ihtimali ile karşıdan gelene veya çevreden herhangi bir şeye zarar verebilir düşüncesiyle bağlıyorum.
Hem çıkma jant hem çıkma lastik 1000 TL ye bitir işi mehmet
16" evet abi, valla yaylara rağmen sürtme yok, yaydan önce yumuşakken yani, ahmet can falan bindik arabaya, 5 kişi, hepimiz de ahmet ve ben gibi her zıplamada sürtüyordu ama yaydan sonra esneme kesildi dolasıyla sürtme de kesilditeşekkürler bende michelin pilot sport 2 var 1300 tl lastikler jantın sıfırı da 1400 tl ooh yarasın yakışmasına yakışıyor da can yakıyor ama bir güzelliği var, kaza vs durumunda tek janta sorun olursa 80 liraya kaynak yaptırmak ve güvensiz dolaşmak yerine çıkma jant alıp yola devam edebiliyorsunuz bu arada lastik olarak 205/45/16 büyük gelir, yakıt falan artar, ben 195/45/16 kullanıyorumlastik çok önemli oluyor ama büyük jantta, mesela ilk başta marangoni kullandım deseni hoşuma gittiği için, direksiyon ağırlaştı, manevralar saçmaladı falan sonra michelinlere geçtim, resmen fark yok 14 inç ile.. şu an önlerde continental sport contact3 var, arkalarda michelin pilot sport, arkalar biraz daha eskisin onlara da conti alcam michelinin ucuz kardeşi :Den ince zımparayla azcık zımparala abi, sonra vur boyayı ince katlar sürt 4-5 kat yap, çok kalıcı oluyor hatta beyaz yapsana abni aynı gazı en son tunç kardeşime vermiştim *derken adam benden önce yazdı bile
yav biterde çıkma lastıkde nası olur kım bılır
Sen efsaneyi alırken özellikle çelik jantlısını al mehmet
anladım kardeşim sağol tavsiyen için.. senın kullandığın daha dar bi lastik 205 ten anladıgım kadarıyla dimi..
niyeki len hasan