Gönderen Konu: ae 101 coupe  (Okunma sayısı 53601 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
Ynt: ae 101 coupe
« Yanıtla #420 : Ocak 12, 2011, 12:23:42 »
ama tuncun yolladığı yeşili de çok sevdim be :D yakışmış valla :D bendeki kırmızı şeridi yeşil yapıp jantları da yeşile mi boyasam ne :D

+35 ;) ,  yapalım  tabi ben  beyazla  yeşil'in bu kadar  iyi  uyum  sağlayabileceğini hiç düşünmemiştim  kardeşim, yeşil'in renk  seçimide  önemli tabi
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #420 : Ocak 12, 2011, 12:23:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #421 : Ocak 12, 2011, 12:31:50 »
Ya uğraşmak güzel ama sonuçta ucuz temin edilebilir bişi aliminyum jant olsa tamamda plastik be abicim :D
Öyle deme Ercü, orjinal kapaksa kıyamıyor insan :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 284000
  • Model Yılı: '03
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #422 : Ocak 12, 2011, 13:10:18 »
booooovvv.. :D 600 çıkma jant + 205/45/16 lastikte 720 = 1320 tl cik :D

Hem çıkma jant hem çıkma lastik 1000 TL ye bitir işi mehmet :D :D
2003 Corolla 1.6 Hb SoL  81 BB 888

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #423 : Ocak 12, 2011, 13:12:22 »
Öyle deme Ercü, orjinal kapaksa kıyamıyor insan :D

benim araba kıydı ona fırlattı attı :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #424 : Ocak 12, 2011, 13:15:06 »
benim araba kıydı ona fırlattı attı :D
plastik kelepçeyle bağladım (sevmediğim şey ama mecburen ;) ) kaçamıyor biryere :) ben hafta sonu zımparayla biraz çalışma yapayım bari :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #425 : Ocak 12, 2011, 13:16:31 »
Metinn abi  yap tabi  yaa :) , bak ben iyiki beyaz  yapmışım :D , senin  kesinlikle  yapman  lazım ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #426 : Ocak 12, 2011, 13:16:46 »
evet iyi tahmin etmişim demek :D Türkay sürtme falan yapıyomu jantlar.. galiba 16" idi onlar dimi
16" evet abi, valla yaylara rağmen sürtme yok, yaydan önce yumuşakken yani, ahmet can falan bindik arabaya, 5 kişi, hepimiz de ahmet ve ben gibi :D her zıplamada sürtüyordu :D ama yaydan sonra esneme kesildi dolasıyla sürtme de kesildi
Jantlar senin arabada çok güzel durmuş TÜrkay :D
teşekkürler :D
booooovvv.. :D 600 çıkma jant + 205/45/16 lastikte 720 = 1320 tl cik :D
bende michelin pilot sport 2 var :D 1300 tl lastikler :) jantın sıfırı da 1400 tl ooh yarasın :D yakışmasına yakışıyor da can yakıyor :D ama bir güzelliği var, kaza vs durumunda tek janta sorun olursa 80 liraya kaynak yaptırmak ve güvensiz dolaşmak yerine çıkma jant alıp yola devam edebiliyorsunuz :D bu arada lastik olarak 205/45/16 büyük gelir, yakıt falan artar, ben 195/45/16 kullanıyorum

lastik çok önemli oluyor ama büyük jantta, mesela ilk başta marangoni kullandım deseni hoşuma gittiği için, direksiyon ağırlaştı, manevralar saçmaladı falan sonra michelinlere geçtim, resmen fark yok 14 inç ile.. şu an önlerde continental sport contact3 var, arkalarda michelin pilot sport, arkalar biraz daha eskisin onlara da conti alcam :D michelinin ucuz kardeşi :D
plastik kelepçeyle bağladım (sevmediğim şey ama mecburen ;) ) kaçamıyor biryere :) ben hafta sonu zımparayla biraz çalışma yapayım bari :D
en ince zımparayla azcık zımparala abi, sonra vur boyayı ince katlar sürt 4-5 kat yap, çok kalıcı oluyor :D hatta beyaz yapsana abni :D :D :D aynı gazı en son tunç kardeşime vermiştim :D
*derken adam benden önce yazdı bile :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 12 kere teşekkür etti
« Yanıtla #427 : Ocak 12, 2011, 13:19:45 »
hatta beyaz yapsana abi :D :D :D aynı gazı en son tunç kardeşime vermiştim :D 

http://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/jant-ve-kapak-boyama-dtj/

sırada  artık  yeşil  varrr :D , türkei az kaldı  geliyon  hee ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #428 : Ocak 12, 2011, 13:20:10 »
Metinn abi  yap tabi  yaa :) , bak ben iyiki beyaz  yapmışım :D , senin  kesinlikle  yapman  lazım ;)

Ben metalik açık gümüş griden vazgeçmem, beyazdan daha çok yakışıyor bence ama şu kalkan boyaları en kısa zamanda gerçekten halletmem lazım en azından kötü görünüyor ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #429 : Ocak 12, 2011, 13:21:53 »

yıllardır çıkmıyor diye kelepçe yapmamıştım sonuç ortada saç jant gözüküyor :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #430 : Ocak 12, 2011, 13:23:10 »
en ince zımparayla azcık zımparala abi, sonra vur boyayı ince katlar sürt 4-5 kat yap, çok kalıcı oluyor :D hatta beyaz yapsana abni :D :D :D aynı gazı en son tunç kardeşime vermiştim :D

valla fırsatını bulayım sprey hazır zaten 4 tüp metalik açık gümüş gri aldım bagajda duruyor :D Zaman yaratıp uygun mekanı bulursam o iş tamam ama beyaz bunlar için düşünmüyorum. Çakma 4 tane kapak alıp boyarım ama beyaza :D hatta rengarenk suyunu çıkarıp işin :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #431 : Ocak 12, 2011, 13:31:52 »
yıllardır çıkmıyor diye kelepçe yapmamıştım sonuç ortada saç jant gözüküyor :D

:D yani..

Ne olursa olsun ben en çok hareket halindeyken jant kapaklarının fırlayıp çıkabileceği ihtimali ile karşıdan gelene veya çevreden herhangi bir şeye zarar verebilir düşüncesiyle bağlıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #432 : Ocak 12, 2011, 13:33:59 »
:D yani..

Ne olursa olsun ben en çok hareket halindeyken jant kapaklarının fırlayıp çıkabileceği ihtimali ile karşıdan gelene veya çevreden herhangi bir şeye zarar verebilir düşüncesiyle bağlıyorum.

zaten o jant çok kötü olmuştu :D Türkay abi biliyor facebookta etiketlemiştim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #433 : Ocak 12, 2011, 13:41:26 »
Hem çıkma jant hem çıkma lastik 1000 TL ye bitir işi mehmet :D :D
yav biterde çıkma lastıkde nası olur kım bılır ;)
ama gönlüm efsaneden yana...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #434 : Ocak 12, 2011, 13:44:18 »
16" evet abi, valla yaylara rağmen sürtme yok, yaydan önce yumuşakken yani, ahmet can falan bindik arabaya, 5 kişi, hepimiz de ahmet ve ben gibi :D her zıplamada sürtüyordu :D ama yaydan sonra esneme kesildi dolasıyla sürtme de kesilditeşekkürler :D bende michelin pilot sport 2 var :D 1300 tl lastikler :) jantın sıfırı da 1400 tl ooh yarasın :D yakışmasına yakışıyor da can yakıyor :D ama bir güzelliği var, kaza vs durumunda tek janta sorun olursa 80 liraya kaynak yaptırmak ve güvensiz dolaşmak yerine çıkma jant alıp yola devam edebiliyorsunuz :D bu arada lastik olarak 205/45/16 büyük gelir, yakıt falan artar, ben 195/45/16 kullanıyorum

lastik çok önemli oluyor ama büyük jantta, mesela ilk başta marangoni kullandım deseni hoşuma gittiği için, direksiyon ağırlaştı, manevralar saçmaladı falan sonra michelinlere geçtim, resmen fark yok 14 inç ile.. şu an önlerde continental sport contact3 var, arkalarda michelin pilot sport, arkalar biraz daha eskisin onlara da conti alcam :D michelinin ucuz kardeşi :Den ince zımparayla azcık zımparala abi, sonra vur boyayı ince katlar sürt 4-5 kat yap, çok kalıcı oluyor :D hatta beyaz yapsana abni :D :D :D aynı gazı en son tunç kardeşime vermiştim :D
anladım kardeşim sağol tavsiyen için.. senın kullandığın daha dar bi lastik 205 ten anladıgım kadarıyla dimi..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #435 : Ocak 12, 2011, 13:45:20 »
yav biterde çıkma lastıkde nası olur kım bılır ;)

Sen efsaneyi alırken özellikle çelik jantlısını al mehmet :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #436 : Ocak 12, 2011, 13:47:17 »
Sen efsaneyi alırken özellikle çelik jantlısını al mehmet :D :D
niyeki len hasan :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #437 : Ocak 12, 2011, 13:49:42 »
anladım kardeşim sağol tavsiyen için.. senın kullandığın daha dar bi lastik 205 ten anladıgım kadarıyla dimi..
daha dar abi evet :D 1cm kadar :D

masraf olmasın diye çelik jantlısını al demiştir :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #438 : Ocak 12, 2011, 13:51:05 »
niyeki len hasan :D

Arabayı aldıktan sonra çelik jant arama diye :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #439 : Ocak 12, 2011, 13:51:58 »
:D :D o çok düşünür benı kardeşim sağolsun :D valla bi efsane buldum hasan biliyo aynen bu bahsettiğimiz jant ve lastik var üstünde hemde beyaz :D :D