0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi o ck kollu yaa ben sevmiyorum 4-5 yada en fazla 7 kollar biraz kalın olcak ki jant kendini göstersin,...(örnek,bahsettiğimiz o.z işte...)cok kollu cılız kalıyo bence görüntü olarak...
var tabi abi ilk çıkan 2003 uzay kasa astralarda var.. bizzat vardı bizde astra satana kadar canım çıktı. bi daha mı opel tövbeeeee
+1neyseki 5 kol değil Her ikiside hakikaten güzel duruyor fotolarda
Neden ne vardı arabada satmakta zorlandın okadar
Beyaz beyaz beyaz
Türkay gibi önce krom sonra beyaz bencede
Ozaman sen krom jant al beraber boyayalım
Ah ah Ercü krom janttan önce daha ne eksikler var bir bilsen Arabanın üstünde dönen bişey var şimdilik bu aralar hiç düşünmüyorum jant vs
ben düşünüyorum ama sol ön jant kapağı fırlamış gitmiş zaten duayla duruyordu Benimde başka eskiekler var onlar hallediyim damamdır
anoooww sanki Türkayın jantların aynısımı ne
Bu jantın 4 bijonlusu varmı ki
Benim kapaklarda da bolca çizik var, güzel bir bakım ve metalik açık gümüş gri boyama işlemine ihtiyacı var. Anlarsan o iş var janttan önce bende Led işini 2. plana attım
abi onun renginde boya bulmak zor normal gri değil sırıtır 4 tanesi 20lira abicim
var benim jantlar direk 4x100
Ercü aynı renk sprey boyalar var metalik açık gümüş gri ve çok yakın renkler buldum ben ama kapaklara bakımı yapıp ne şekilde nereden başlayacağımı bilemedim. Şu yok yok mağazaları yokmu ? Oralarda bile var bu sprey, ama büyük marketlerde yok tanesi 1 veya 1.5 lira civarında ve metalik