0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ercan valla böyle bişey yaptırdıysan bunun ticareti bile yapılır amaaaaa önce bizi tatmin etmelisin fotoğraf, detaylı bilgi, deneyip sonuçlarını paylaşmalısınki bizde bir istek uyansın
ben mesaj yazarken foto linkleri yoktu mesajımı yazana kadar eklemişsin bende fotoğrafları büyük boyda ekledim güzel bi çalışma olmuş PIC programlama ile yapılmıştır sanıyorum, akranı orta konsola monte etseniz ve önünede pleksiglastan bi parça kesip kamufle etsen çok daha iyi olur
Ercan valla çok güzel gerçekten, ekranın tipinde ufak bi fake var ama onada sen bi çözüm bulursun ilerliyen zamanlarda, bu bahsettiğin ayarlarıda birkereye mahsus giriyorsun değilmi, her gaz alışında yapmıyorsun yani ? ayrıca hata payı orjinal yol bilgisayarlarında bile var okadarda kusur olur
abicim maliyet maliyet ?
Hesap yapamayanlar için %10 hata payıda olsa güzel olmuş, neticede bunu geliştirmekti önemli olan. Tekrar elinize sağlık. İnce detaylar ve ayarlar zamanla çözülebilecek detaylardır diye tahmin ediyorum.
en güzel özelliği araç yol bilgisayarlı bile olsa bu kadar güzel ölçüm yapamaz çünkü yol bilgisayarı benzine göre çalışıyor lpg için yanlış değerler gösteriyor