Ercan güle güle kullanda bunun patentini alıp pazarlamak gerekli 
Sağolun arkadaşlar evet şuan çok güzel bi depo bitirelim ince ayarını yapalım bakalım hata payını en aza indirmeye çalışıyorum şuan
Helal olsun Ercan 
Sağol Emre beni toyota bi işe alsa

neler kaybettiklerini bilmiyorlar

ilk iş ae101 in sıfırından üretip kendi istediğim özellikleri bizim araçlara döşedimmi varya peynir ekmek gibi gider valla
Helal olsun

mükemmel olmuş .. BU proje gerçekten ticarete geçirilmeli
Tebrikler yav..Gerçekten güzel fikir. Önemli olan bunu akıl edebilmek değil hayata geçirebilmek..Ellerine sağlık
Tebrikler yav..Gerçekten güzel fikir. Önemli olan bunu akıl edebilmek değil hayata geçirebilmek..Ellerine sağlık 
Sağolun arkadaşlar bakalım daha çok projelerim olacak bu corolla başka corolla olacak özellik bakımından
süper bişey olmuş..tebrikler. tamamen orjinal üstelik LPG göstergeli ..emeğine sağlık Ercan kardeşim..
profesyonel bir oto parça kalıpçısıyla ekrana daha modern bir dizayn verip gömme hale getirecek yer ayarlandıktan sonra bir tek patent alma işi kalıyor....tebrikler ....
süper bişey olmuş..tebrikler. tamamen orjinal üstelik LPG göstergeli ..emeğine sağlık Ercan kardeşim..
profesyonel bir oto parça kalıpçısıyla ekrana daha modern bir dizayn verip gömme hale getirecek yer ayarlandıktan sonra bir tek patent alma işi kalıyor....tebrikler ....
Teşekkür ederim Oğuz abi şuana kadar geri dönüşü olmayan işlem yapmadım aracıma bu nedenle yine aynı şeyi düşünerek delmek istemedim aracı o nedenle en uygun yer olarak oraya koydum ama görünüm falan güzel oldu aslında kablolarıda gizledim şuan yeri burada duracak bakalım
Ercan Bey,
Tebrikler 10 numara çalışma olmuş.
Umarım ölçümler testler olumlu geçer.
Bağlantı kabloları lpg ışıklarınamı bağlı ?
Testlerden sonra forum üyelerinden istek gelmesi durumunda tedarik etmeniz mümkün olacakmı ?
Testler olumlu geçecek gibi görünüyor
bağlantı çok kolay elektrik çakmak girişli zaten değerleri ise depodaki sensörden alıyor
şuan istekleri alabilirim 1 hafta içinde adresine kargolatabilirim
Emeğinize sağlık,gerçekten çok iyi düşünülmüş ve hayata geçirilmiş bir proje.Diğer yorumculara katılıyorum biraz daha emek harcanıp daha hoş bir görüntüye sahip olursa emin olun ticari olarak çok iyi dönüşü olur.
işte maliyet ve küçültme kolay olmuyo bu nedenle şuanki yapılabilecek en küçük şekli bu şekilde
BİR DE ŞÖYLE BİR BİLGİ VAR :
''LPG Asist günümüzde kullanılan LPG dönüşümü yapılmış araçlarda daha hassas bir şekilde yakıtınızı takip edebilmenizi sağlar.
LPG Asist'in başlıca özellikleri aşağıdaki gibidir.
Karbüratörlü ve Sıralı Sistem uygulanmış araçlara uyumludur.
LPG deponuzdaki yakıt seviyesini benzinli ve dizel araçlardaki gösterge hassasiyetinde mg bazında ölçebiliyor olup, ekrana 10 kademede yansıtılması ile takip edilebilir.
Seyir halinde meydana gelebilecek ani değişim ve seviye değişikliklerinden etkilenmez.
Ortalama yakıt tüketiminiz baz alınarak mevcut yakıt ile gidebileceğiniz km gösterilir.
Yine ortalama menziliniz 100 ve 50 km altına düştüğünde farklı şekillerde ikaz edilir.
Diğital gösterge sürüş rahatlığını sağlayabilmesi için ışık seviyesi ayarlanabilir.
LPG Asist, çok kolay bir şekilde araçlara montaj yapılabilir, yine çok kolay bir şekilde aracın bilgileri ile kalibrasyonu tamamlanarak kullanıma sunulur.
LPG Asist her montaj servisi için özel olarak hazırlanıp ekran açılışında firmanızın adı ve telefon numaranızı gösterir.
LPG Asist tarafımızdan ülke genelindeki yetkili montaj servislerine dağıtımı ile araç sahiplerine ulaşması sağlanacaktır.
LPG Asist hakkında daha detaylı bilgi almak ve siparişleriniz için 0 216 392 37 78 veya aşağıdaki iletişim linkinden tarafımıza ulaşabilirsiniz.''
Valla ben de bilmiyorum..Henüz bulamadım satış yapan bir site falan
çok kaba bir şey ya .. Biraz daha kibar olmalı bence.
Aslında bence gerek bile yok ama işte...