0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
toyota 1.6 comfort extra aracımın lastikleri japon üretimi olan dunlop marka bu lastikler sert lastik olup sesi içeri verir.ancak mukavemetli lastik olduğunu soylediler.sağlam olması daha önemli diye düşünüyorum.
Maalesef benim lastiklerde dunlop.Aracı alırken üzerinde vardi.Evet ses yapıyor.Bu doğru eski arabamda 4 yıl michelen kullandım.Onlar sesi daha az yapıyor.Sessizlikte michelenin eline kimse su dökemez.Kış lastiğim Goodyear UG7 tek olumsuz yanı biraz sesli olması.
dostlar geçen hafta içinde sabah 5,30 da e-5 den işime giderken (istanbul için) küçükyalı-göztepe arasında lastiklerden neredeyse hiç ses duymadım,belki o bölgedeki asfaltın yeni olması ile alakası vardır bilmiyorum ama libadiye caddesine gidridğimde maalesef lastik seslerini yine duymöaya başladım...daha öncede bu formda lastik sesleri konu edilmişti ozamanda asfaltların kalitesi ön plana çıkmıştı.....
Bridgestone lastikte de çok gürültü var, Toyotalar'a genelde hep Bridgestone (Lassa-Brissa da Bridgestone ürünü diye biliyorum) takıyorlar, aslında Michelin'in Energy Saver Serisi lastikleri iyi, bir dahaki seçimim kesin o olacak...
Hocam dediğiniz gibi bazı asfaltlarda hiç ses olmuyor, genelde şehir içi asfaltlarında çok ses olmuyor fakat örn. ankara-istanbul otobanında ben bu sesten çok ciddi manada rahatsız oluyorum.
arkadaşlar benim aracın üzerinde yokohoma advan vardı ben de sesten dolayı değiştirdim. bu gün michelin primacy hp 91v aldım 4 adet.2010 41.hafta üretimi. dördüne peşin 700 lira dediler 6 taksitle 750 ye aldım. gerçekten çok farketti şu an ses problemi kalmadı. fiyatı diğer bayilere göre uygun geldi almak isteyen arkadaşlar varsa ümraniye tepeüstü shell benzinliği karşısında atalas lastik...