0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tanıdığım iyi bir psikolog var barış
Barış kardeş bende efsanemle konuşurum,hadi koçum,hadi yavrum diye.makinelerinde bir ruhu olduğuna inanıyorum...
İstikbal Göklerdedir Abicim
Sağolun Atilla abi Allah hepimizi korusun. Herkesin gönlüne göre olsun. Çok memnun oldum ileride tekrar görüşmek üzere Bakarsınız Paranormal Toyota Activites rağbet görür Buralara da yolunuz düşerse mutlaka haberim olsun
Navigasyon cihazları her daim işe yarar. Ancak elbette yazılımının ve üzerindeki haritanın güncel olması lazım. Ben de Atilla Özdemir beyin dediği gibi iPhone kullanıyorum ve sesli olmasa da navigasyonu nokta tarifi ile götürüyor. İstanbul ve Ankarada sokak sokak gezebiliyorum. Nedeni ise gayet basit navigasyon cihazlarındaki haritalar güncel değil, ama iPhone google haritası kullanıyor ve neredeyse her gün bir kaç kere güncelleniyor. O yüzden de hata yapma oranı çok az. Siz siz olun yine de teknolojiden ayrılmayın.
yedigöllere gitmek için kurdum beni düzce akçakoca yol ayrımından 3 km sonra yığılca yedigöller tabelasının olduğu yoldan götürdü 15 km sonra asfalt yol bitti ve sadece orman işçileri ve kesilen ağaçları taşıyan kamyonların kullandığı toprak berbat bir yoldan 25 km götürdü hedefe ulaştınız yedigöller milli parkı diye gösterdiği noktada 1 damla bile yoktu neyse devletimizin kotduğu tabelalar yedigöller diye göstermeye devam ediyordu iki tabela sonra doğrumu diye arabadan inip baktım yedigöller 25 km diyordu lpg 20 km gider gitmez çeyrek depo benzinede güvenemeyince yönümü bolu merkeze çevirdim mecburen boşu boşuna 300 km yapmıştım daha sonra başka bir zaman sırf cihazı denemek için açtım bursaya giderken her zaman gitiğim yoldan giderken sorun yok dönüşte bizi orhangazi iznik karamürsel dağ köyleri yolundan getirmeye çalıştı ama iki hakkını önceden kullandığı için bu sefer saptıramadı