0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hararet göstergesi ortada duruyormu,3-5 dakikada ortaya gelmesi lazım,gelmiyorsa termostat bozuk.
evet Osmanım termostatın açık kalıyor.bazende kapalı kalır motor hararet yapar.servisten orj.bir termostat al taktır beş dakikada takılır.
Osman termostat arızası iki türlü olur,ya kapalı kalır hararet yapar,yada açık kalır motor ısınmaz.onu söylemek istedim.termostatı kesinlikle servisten alcaksın.termostatın ve fan müşirinin dereceleri var,bunların senkronize çalışması lazım en fazla 20 lira pahalı olur.böyle kıymetli bir arabadan bunu esirgeme sonra tekrar almak zorunda kalabilirsin.
zaten için püf noktası orası dışarıda derece sorarlar veya kafalarına göre verirler.aynı derece yazsa bile orj.dereceyi tutması şansa kalmış.ama servistekiler orijinal derecesinde ve kalitesindedir.termostat kalitesiz olupta kapalı kalırsa conta yakar,sekman bozar.servise derece filan söylemiyeceksin termostat isteyeceksin.
Sabahları özellikle çok soğuk havalarda araba ısınana kadar sanki hızlanmak istemiyor.Gaza basmama rağmen hızlanmıyor.1999 model1.3 motor enjeksiyonlu (tüplü ama zaten benzinden tüpe geçerse ;-))otomatik şanzımanNormal şartlarda herhangibir sorun yok....Sizce problem nelerden kaynaklanıyor olabilir.......?------ Cevaplayan bütün arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim ------
Ahmet ben philips serviste teknisyenken bazı arızalar tesbit ederdik,hollandaya bildirirdik,oranın izniyle modifikasyonu yapardık hollanda merkezde bunu bütün dünyadaki servislere bildirirdi.bir vidayı dahi değiştiremezdik.bu çin olayına takma amerikan iphonumda çinde üretilmiş,nokiamda aynı yerde yapılmış.fabrikanın lisansıyla yapılan her ekipman o fabrikanın güvencesini taşır.ben benzin filtresini servisten aldım 89 liraya piyasada 15 lira.ama benimkinin kutusunda bandrol vardı.ben termostatı 7-8 sene önce değiştirdim oda servisten alınma arabamın ilk günündeki gibi hala çalışıyor.
iPhone Cin mali, dogru. Fabrika cikisi Corolla, Lexus'un fabrika cikisi yag filtresini kesip acmislar, serviste satilan filtreyle karsilastirmislar. Teknoloji bile farkli.Bulabilirsem ekleyeyim resimleri.http://www.bobistheoilguy.com/forums/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=1638355Hangisi Japon, hangisi Tayland belli oluyor hemen. http://www.mkiv.com/techarticles/parts/toyota_filter/