Gönderen Konu: Navigasyon Cihazı tavsiyesi  (Okunma sayısı 11689 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
Navigasyon Cihazı tavsiyesi
« : Aralık 24, 2010, 00:05:57 »
Merhaba Arkadaşlar aracıma navigasyon cihazı almak istiyorum hem kapsamlı yol haritası,ayrıca film izleyebilme,müzik vb.faydalar sağlayacak ve maksimum 400.tl civarı navigasyon cihazı bakıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
2011 comfort extra d4d

Toyota Club Türkiye

Navigasyon Cihazı tavsiyesi
« : Aralık 24, 2010, 00:05:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
Ynt: Navigasyon Cihazı tavsiyesi
« Yanıtla #1 : Aralık 24, 2010, 00:11:28 »
hoş geldiniz Levent Bey,

Bu konuyu ben de buaralar araştırdım,
Benim almayı planladığım cihaz Navitech 215F
Fiyatı da oldukca makul, ve buaralar iyi bir indirim var.
http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=257643&productId=otdelnav-pxb215f

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Aralık 24, 2010, 00:31:07 »
hoş geldiniz Levent Bey,

Bu konuyu ben de buaralar araştırdım,
Benim almayı planladığım cihaz Navitech 215F
Fiyatı da oldukca makul, ve buaralar iyi bir indirim var.
http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=257643&productId=otdelnav-pxb215f

Teşekkürler Alper Bey,

İki gündür yaptığım araştırmalarda NEXT markasını çok duyuyorum ancak sizin verdiğiniz tavsiye üzerine de araştırma yapacağım.Tavsiyeniz için teşekkürler.
2011 comfort extra d4d

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #3 : Aralık 24, 2010, 00:36:44 »
Merhaba Levent Bey

ben Auris te Navitech in orjinal göğüslükte ses sistemi dahil olanını kullanıyorum marka olarak sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum ben ilk aldığımda biraz sıkıntı yaşadım ama servisteki yapılması gereken ayarlardan kaynaklıydı marka Toyota Bayilerinin navigasyonlu seçenekler için tercih ettiği marka güvenilebilir diyorum.
Hayat üç buçukla dört arasındadır, ya bir ömür üç buçuk atarsın yada dört dörtlük yaşarsın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '19
  • 109 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 24, 2010, 09:24:02 »
size tek önerim next markalı cihazlar olacaktır, her açıdan hiçbir sorun yaşamazsınız :)
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 24, 2010, 09:28:33 »
Cihaz çok :) TomTom, Garmin, Next, Navitech, Navigon.. bunlar piyasada en çok yaygın olanlar. Fakat içlerinde en çok satan Navitech olduğunu ve teknik hizmetlerinin kalitesi ve hızı oldukça cihazları kadar başarılı ve üstelik hem ömür boyu ücretsiz güncellemesinin olması hemde Başarsoft harita kullanması güven veriyor açıkça bana ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 24, 2010, 12:03:19 »
Bütçeyi biraz daha zorlayarak aracın teyp ünitesinin yerine takılan ürünler var bence onlara bakın. Evet daha pahalı ama daha kullanışlı ve estetik
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #7 : Aralık 25, 2010, 01:59:18 »
peki hangi modeli tavsiye edersiniz
2011 comfort extra d4d

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Aralık 25, 2010, 10:05:29 »
peki hangi modeli tavsiye edersiniz
navitech veya necvox  ama benim tercihim  navitech aşayı yukarı aynı sistemler hatta taivanda aynı firma üretiyor sanırım...Toyota bayileri de bunları tavsiye ediyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir kere TOYOTA, hep TOYOTA
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Aralık 25, 2010, 11:20:37 »

Ben Piranha nın Leon modelini kullanıyorum. Gayet memnunum. Yorumlarda benim yorumum da var. Oradan bakabilirsiniz.
http://www.hepsiburada.com/Liste/piranha-leon-50-inc-bluetooth-fm-transmitter-video-in-uc-boyutlu-3d-navigasyon-sistemi-81-il-destekli-2009-harita/ProductDetails.aspx?productId=otpirleon&categoryId=257643

Üstelik bu modele uyumlu geri vites kamerası da var. Onu da dün (24.12.2010 ) tarihinde taktırdım. Geriyi gayet güzel gösteriyor. Gece görüş özelliği de var.
http://www.hepsiburada.com/Liste/piranha-falke-gps-uyumlu-arac-kamerasi/ProductDetails.aspx?productId=otpirfalke&categoryId=26026
Yumuşak huylu isem kim demiş uysal koyunum; kesilir belki ama çekmeye gelmez boynum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #11 : Aralık 25, 2010, 19:39:38 »
navitech veya necvox  ama benim tercihim  navitech aşayı yukarı aynı sistemler hatta taivanda aynı firma üretiyor sanırım...Toyota bayileri de bunları tavsiye ediyor...

özellikle yeni corolla için ne model tavsiye edersiniz
2011 comfort extra d4d

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
« Yanıtla #12 : Aralık 25, 2010, 21:14:47 »
Murat bey geri vites kamerasını aracın neresine monte ettirdiniz.Bende bu şekilde bir sistem yapmak istiyorum bazı kameralar plaka ışığının olduğu yere monte ediliyor sizde plakaya falan mı monte ettirdiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Aralık 25, 2010, 22:02:54 »
plaka atlı toyotanın kendi kamerası var görüntü dikiz aynasıda yansıyor elegant modelinde var  ben kullanıyorum çok daha kullanışlı .Ayrıca gizliolduğu için hem daha az kirleniyor hemde afacanlara karşı etkili:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Aralık 25, 2010, 23:06:52 »
Murat bey geri vites kamerasını aracın neresine monte ettirdiniz.Bende bu şekilde bir sistem yapmak istiyorum bazı kameralar plaka ışığının olduğu yere monte ediliyor sizde plakaya falan mı monte ettirdiniz.

Tamponun tam ortasına monte ettirdim. Geriyi gayet güzel gösteriyor. 4 metreye kadar mesafe cetveli de bulunmakta.
Yumuşak huylu isem kim demiş uysal koyunum; kesilir belki ama çekmeye gelmez boynum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #15 : Aralık 26, 2010, 01:50:06 »
Merhaba Levent bey. Ben aracıma Navking Maxi tv navigasyon aldım gayet de memnunum. Size de tavsiye ederim. Özellikle ben tv'li aldım ki televizyonu çok güzel çekiyor. hiçbir şekilde atlama yok. video oynatıyor ve en güzel özelliği fm transmitterı olması. ben aldım çok memnunum. haritası ömür boyu güncellemesi var.

http://www.hepsiburada.com/Liste/navking-route-66-maxi-tv-navigasyon-cihazi-omur-boyu-ucretsiz-guncelleme-/ProductDetails.aspx?productId=otbrmktv&categoryId=257643
KAÇMAK BİR ÇAREYSE KAÇIŞIN ÇOK UZAKLARA OLSUN;ÇÜNKÜ KAÇTIĞINI SANDIĞIN YER ASLINDA YAKINDIR.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #16 : Aralık 26, 2010, 18:30:01 »
Merhaba Levent bey. Ben aracıma Navking Maxi tv navigasyon aldım gayet de memnunum. Size de tavsiye ederim. Özellikle ben tv'li aldım ki televizyonu çok güzel çekiyor. hiçbir şekilde atlama yok. video oynatıyor ve en güzel özelliği fm transmitterı olması. ben aldım çok memnunum. haritası ömür boyu güncellemesi var.

http://www.hepsiburada.com/Liste/navking-route-66-maxi-tv-navigasyon-cihazi-omur-boyu-ucretsiz-guncelleme-/ProductDetails.aspx?productId=otbrmktv&categoryId=257643

Merhabalar Ali Bey,
Öncelikle bu güzel tavsiyeniz için teşekkür ediyorum.İnternette araştırdığım kadarıyla next markalı cihazlardan övgüyle söz ediyorlar.Detaylı haritalarının olduğunu ve destek biriminin çok iyi olduğu hakkında yazılar okuyorum.4.3'' peki çok mu küçük kalıyor acaba özellikle film izlemek için malum ben yolla haşır neşir olurken  eşimde film izler diye düşünüyorum.4.3'' film izleyen varsa bana bu konuda bilgi verebilir mi? Bu akşam internetten navigasyon cihazım için sipariş vereceğim acil yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden bilgilerini ve deneyimlerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim.
2011 comfort extra d4d

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Aralık 26, 2010, 18:52:20 »
navigasyonun fotosu ( cihazı yeni açmıştım, gps arıyor )

Uploaded with ImageShack.us

cihazla uyumlu geri vites kamerası görüntüsü :

Uploaded with ImageShack.us

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2004 1.6 sol sedan otomatik
« Yanıtla #18 : Aralık 27, 2010, 00:11:26 »
navitech 210F kullanıyorum.alacağınız cihazların uyduya çabuk bağlanması çok önemli ona dikkat edin kesinlikle bu cihazı tavsiye ederim sizlere
malatya

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #19 : Aralık 27, 2010, 00:23:32 »
Efe bey merhaba

ya tamponun ortasına yada plaka üstüne monte ediyorlar. tampondaki hem görsel olarak çok hoş durmuyor hemde tompon delinmiş oluyor. ben plaka üstüne monte ettirdim dışarıdan farkedilmesi imkansız gibi oldukçada kaliteli görüntü alabiliyorum.
Hayat üç buçukla dört arasındadır, ya bir ömür üç buçuk atarsın yada dört dörtlük yaşarsın...